Annonce
Fodbold

Skjern var bagud 2-0 men vandt 6-2

Skjern GFs Kasper Chopart havde problemer med det ene baglår, men det var ikke værre, end han scorede tre mål i sejren på 6-2 i serie 2. Arkivfoto: John Randeris
Skjern GF havde en plan om at køre BK06 Esbjerg trætte, og den plan fungerede, for Skjern GF vandt 6-2 hjemme i serie 2.
Annonce

Skjern: Skjern GFs træner John Pagaard var næsten sikker på, at BK06 Esbjerg ville løbe tør for kræfter på et eller andet tidspunkt. Derfor var det Skjerns plan bare at køre på for fuld kraft hele tiden.

Den plan kom til at passe, men det var først efter, Skjern havde fået en forskrækkelse i kampens start.

- Vi havde haft alt spil, men alligevel kom vi bagud 2-0. Første gang var det igen på en dødbold, hvor vi var sårbare. Anden gang var det på en omstilling efter dumt boldtab, fortalte John Pagaard.

Men Skjern kom stærkt tilbage, og der blev udlignet inden pausen. Først var det kontraløb i venstre side, hvor Nicolai Bro Iversen driblede sig fri til afslutning inden om nærmeste stolpe. Lidt senere fik Kasper Chopart en lang tå på bolden, og det var nok, for Esbjergs målmand droppede.

Lige efter pausen bragte Kasper Chopart Skjern foran 3-2 på en tværbold fra Jakob Ørbæk Juel-Nielsen.

- Jakob var med i opspillet til flere mål, og han blev kåret som kampens spiller efter en fin indsats. Kasper Chopart skal også fremhæves for sine tre mål, selv om han døjede lidt med det ene lår. Nicolai Bro Iversen var god, men i det hele taget var der tale om en fin kamp af os, fortalte John Pagaard.

Kian Brasen scorede på oplæg fra Kasper Chopart til 4-2, og Kristian Knak stod for oplægget til Kasper Choparts scoring til 5-2. Ganske kort før tid scorede Kian Brasen for anden gang, da han i kontraløb fik en god aflevering fra Steven Bruun.

Serie 2 pulje 21

Skjern GF-BK06 Esbjerg 6-2

Mål: 10. minut: 0-1. 18. minut: 0-2. 28. minut: 1-2 ved Nicolai Bro Iversen. 33. minut: 2-2 ved Kasper Chopart. 46. minut: 3-2 ved Kasper Chopart. 74. minut: 4-2 ved Kian Brasen. 76. minut: 5-2 ved Kasper Chopart. 90. minut: 6-2 ved Kian Brasen. En advarsel til Skjerns Kasper Chopart efter 87 minutter og en til Esbjerg efter 79 minutter. Skjern skiftede Kian Brasen på banen efter 34 minutter for Kasper Chopart, der kom ind igen i pausen for Morten Sonne Sjælland, der senere kom på banen igen. Efter 64 minutter kom Kristian Knak på banen for Jonas Fowle, og efter 68 minutter kom Steven Bruun på banen for Erik Rønne Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce