Fodbold

Skjern var bagud 2-0 men vandt 6-2

Skjern GFs Kasper Chopart havde problemer med det ene baglår, men det var ikke værre, end han scorede tre mål i sejren på 6-2 i serie 2. Arkivfoto: John Randeris
Skjern GF havde en plan om at køre BK06 Esbjerg trætte, og den plan fungerede, for Skjern GF vandt 6-2 hjemme i serie 2.

Skjern: Skjern GFs træner John Pagaard var næsten sikker på, at BK06 Esbjerg ville løbe tør for kræfter på et eller andet tidspunkt. Derfor var det Skjerns plan bare at køre på for fuld kraft hele tiden.

Den plan kom til at passe, men det var først efter, Skjern havde fået en forskrækkelse i kampens start.

- Vi havde haft alt spil, men alligevel kom vi bagud 2-0. Første gang var det igen på en dødbold, hvor vi var sårbare. Anden gang var det på en omstilling efter dumt boldtab, fortalte John Pagaard.

Men Skjern kom stærkt tilbage, og der blev udlignet inden pausen. Først var det kontraløb i venstre side, hvor Nicolai Bro Iversen driblede sig fri til afslutning inden om nærmeste stolpe. Lidt senere fik Kasper Chopart en lang tå på bolden, og det var nok, for Esbjergs målmand droppede.

Lige efter pausen bragte Kasper Chopart Skjern foran 3-2 på en tværbold fra Jakob Ørbæk Juel-Nielsen.

- Jakob var med i opspillet til flere mål, og han blev kåret som kampens spiller efter en fin indsats. Kasper Chopart skal også fremhæves for sine tre mål, selv om han døjede lidt med det ene lår. Nicolai Bro Iversen var god, men i det hele taget var der tale om en fin kamp af os, fortalte John Pagaard.

Kian Brasen scorede på oplæg fra Kasper Chopart til 4-2, og Kristian Knak stod for oplægget til Kasper Choparts scoring til 5-2. Ganske kort før tid scorede Kian Brasen for anden gang, da han i kontraløb fik en god aflevering fra Steven Bruun.

Serie 2 pulje 21

Skjern GF-BK06 Esbjerg 6-2

Mål: 10. minut: 0-1. 18. minut: 0-2. 28. minut: 1-2 ved Nicolai Bro Iversen. 33. minut: 2-2 ved Kasper Chopart. 46. minut: 3-2 ved Kasper Chopart. 74. minut: 4-2 ved Kian Brasen. 76. minut: 5-2 ved Kasper Chopart. 90. minut: 6-2 ved Kian Brasen. En advarsel til Skjerns Kasper Chopart efter 87 minutter og en til Esbjerg efter 79 minutter. Skjern skiftede Kian Brasen på banen efter 34 minutter for Kasper Chopart, der kom ind igen i pausen for Morten Sonne Sjælland, der senere kom på banen igen. Efter 64 minutter kom Kristian Knak på banen for Jonas Fowle, og efter 68 minutter kom Steven Bruun på banen for Erik Rønne Kristensen.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen