Sport

Skjern-træner efter fornem sejr: Altafgørende

Skjern Håndbold kunne juble over flot sejr søndag aften i Champions League. Foto: Morten Stricker.

Skjern Håndbold fik en perfekt start på Champions League, da holdet på hjemmebane slog stærke Dinamo Bucuresti med hele 39-28.

Skjern: Dinamo Bucuresti er et storhold i Rumænien, og de laver mål. Rigtig mange mål. Af samme grund er det yderst sjældent, at rumænerne taber en kamp med 11 mål, men det gjorde de i Skjern Bank Arena søndag aften.

Skjern Håndbold slog Dinamo Bucuresti med knusende 39-28, og det var et resultat, der skabte stor glæde hos Skjern-træner Ole Nørgaard:

- Jeg er især tilfreds med forløbet. Vi vidste på forhånd, at vi ikke ville kunne matche dem fysisk. Derfor skulle vi spille hurtigt og aggressivt, siger Ole Nørgaard.

En plan, der lykkedes fornemt for Skjern-spillerne:

- Vi tvinger dem til at lave mange flere afleveringer, end de er vant til. Det gør, at de laver fejl, og vi kan lave en masse mål på kontra. Det er nøglen i dag, udtaler Skjern-træneren.

En altafgørende sejr

Søndagens storsejr var den første gruppekamp i Champions League for Skjern Håndbold. En premiere er ofte lig med nerver og usikkerhed, og derfor betyder det meget at åbne med stil:

- Sejren er god, men de to point er altafgørende. Det er vigtigt, at vi holder hjemmebanen, for det skal vi. At tro, at vi bare kan gå derned og hente sejr uden problemer, er rigtig dumt, mener Ole Nørgaard.

Træneren kan samtidig glæde sig over, at han fik brugt næsten hele sin trup søndag trods en skadespræget optakt:

- Det er absolut vigtigt. Vi er i en periode, hvor vi spiller mange kampe. Vi skal bruge mange ressourcer, og derfor er det dejligt, at vi får varieret i dag, mener han.

Stor ros fra Rumænien

Dinamo Bucuresti kom aldrig for alvor i nærheden af noget i Skjern Bank Arena. Offensiven fungerede fornuftigt med 28 scoringer, men defensivt havde gæsterne mere end svært ved at lukke af.

En ære, der i høj grad skal tilskrives værterne fra Skjern. Det mener Bucuresti-træner Eliodor Voica:

- Skjern spillede godt, og de spillede meget hurtigt. Det var en lærestreg for os i dag, og det er en, vi virkelig kan bruge i de andre kampe i Champions League, fortæller en skuffet men fattet Bucuresti-træner.

0/0
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Aalborg var bedre end Skjern i alle spillets faser

Annonce
Annonce
Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Fodbold For abonnenter

10 ting vi lærte af superligaen

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF