Annonce
Ringkøbing-Skjern

Skjern tilbage på førstepladsen - men de spillede ikke som en oprykker i følge træner John Pagaard

Kasper Chopart flugtede bolden flot i mål til 1-1, da Skjern GF vandt 2-1 ude over Oksbøl. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Skjern: Skjern GF tog endnu et skridt mod oprykning, da de søndag generobrede førstepladsen med en sejr på 2-1 ude over Oksbøl.

- Men som vi spillede i dag, så er vi langt fra kvalitet til serie 1. Det var ikke godt nok, fortalte Skjerns træner John Pagaard.

Tingene blev ikke bedre af en elendig start, hvor Skjern gav et hjørnespark væk. Og Skjern er ikke gode på hjørnespark, så Oksbøl scorede selvfølgelig til 1-0 i det andet minut.

Heldigvis blev der hurtigt udlignet. I kontraløb sendte Martin Pagaard bolden ind til Kasper Chopart, som flot flugtede i mål til 1-1.

- På en elendig bane kunne vi i modvind slet ikke få spillet til at glide. Oksbøl ville intet, og vi kunne intet. Godt vi alligevel kom foran 2-1, sagde John Pagaard.

Situationen var lidt mystisk. Skjern havde gerne set et starffespark til Martin Pagaard og en advarsel til Oksbøl for at fælde Pagaard groft. Dommeren lod spillet fortsætte, og på riposten fik Jonas Fowle et skud bremset af en hånd. Det gav så en advarsel og straffespark, som Nicolai Bro Iversen scorede meget sikkert på.

- I anden halvleg havde vi det meste af spillet. Oksbøl havde kun lange bolde at byde på, men de blev ikke farlige. Vores målmand Niclas Bro Stefansen havde ikke en eneste redning. Selv havde vi kun skud, som sejlede over mål. Alt i alt var det fortjent, vi vandt, fortalte John Pagaard fra bilen på vej hjem.

Serie 2 pulje 21

Oksbøl-Skjern GF 1-2 (1-2)

Mål: 2. minut: 1-0. 4. minut: 1-1 ved Kasper Chopart. 36. minut: 1-2 ved Nicolai Bro Iversen på straffespark. En advarsel til Oksbøl efter 35 minutter og en til Skjerns Martin Pagaard efter 90 minutter. Skjern skiftede Lasse Harring ind for Jonas Fowle efter 69 minutter, og efter 80 minutter kom Mathias Obling og Erik Rønne Kristensen på banen for Kasper Chopart og Kristian Knak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Luftfartsekspert har svært ved at se idéen bag nyt flyselskab: 'Der er masser af ledig kapacitet på markedet'

Ringkøbing-Skjern

Fredagens coronatal: Ringkøbing-Skjern runder 300 smittede - men der er også godt nyt

Ringkøbing-Skjern

Nu må nordjyske minkavlere med raskmeldte besætninger sælge skindene - vestjyske kolleger må stadig ikke

Annonce