Annonce
Skjern

Skjern Tarm Musikforening er igang igen efter seks måneders corona- og sommerpause.

Christian Sereno
Skjern Tarm Musikforening er igang igen efter seks måneders corona- og sommerpause.
Annonce

Skjern-Tarm:  Efter mere end seks måneders pause indbyder Skjern-Tarm Musikforening igen til koncert.

Søndag d. 20. september kl. 16 er der igen koncert på Kramp Scenen i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter.

Koncerten bliver et møde – og genhør – med den unge pianist, Christian Sereno, der betegnes som et af de mest lysende talenter på den danske koncertscene.

30-årige Christian Sereno har trods sin unge alder allerede en alsidig karriere bag sig som både solist, kammermusiker, akkompagnatør, sangercoach, kunstnerisk leder og kordirigent.
Han startede med at spille klaver som 9-årig hos Judit Szankowski, og dette samarbejde resulterede bl.a. i at han vandt en pris i Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence og som 16-årig fik tildelt Jacob Gades Talentlegat.

Siden 2014 har Christian Sereno været tilknyttet London Bel Canto Festival, først som vejleder for sangere fra hele verden og senere også med kunstnerisk ledelse. I forlængelse af dette har han arbejdet med sang, både med solister og kor, og er nu dirigent for Ringstedkoret, ligesom han været assisterende dirigent ved større kor og orkesterprojekter og arbejdet Copenhagen Opera Festival, Den Fynske Opera, mm.

Christian Sereno debuterede fra solistklassen i 2018 og høstede flotte anmeldelser for koncerten, som havde Franz Liszt på programmet, både kendte og populære kompositioner, men også nogle sjældnere. Og det er netop dette repertoire, som står på programmet den 20. september på Kramp Scenen, hvor musikforeningen glæder sig til at præsentere en ung pianist, som fremhæves for sin meget personlige og intense spillestil samt sin store musikalitet og dedikerede professionalisme.

For mange blandt publikum er der ydermere tale om et glædeligt gensyn! Ved musikforeningens nytårskoncert i 2019 akkompagnerede han nemlig (under navnet Janus Araghipour) operasangeren Jens-Christian Wandt og gav også ved denne koncert prøver på sine fremragende evner som solist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce