Annonce
Sport

Skjern-spiller var Europas bedste i marts

Tibor Ivanisevic er også blevet hædret i den hjemlige pokalturnering, da han blev kåret til pokalfighter. Arkivfoto: Henning Bagger
Annonce

Skjern: Når Skjern Håndbold møder op til kvartfinalen i Nantes, er det med Europas bedste spiller i marts mellem stængerne.

Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) har netop kåret den 27-årige målvogter Tibor Ivanisevic til månedens spiller i Champions League.

Den serbiske spiller har en stor del af æren for Skjerns fænomenale sæson i Europa, og holdet står nu over for sin første Champions League-kvartfinale, når holdet møder franske Nantes onsdag den 18. april.

Ikke mindst otte straffekastredninger i gruppespilskampen mod Motor Zaporozhye og en kraftpræstation, da Skjern samlet slog mægtige, ungarske Veszprém, ligger til grund for kåringen.

Skjern får dog ikke lov til at beholde den præmierede målvogter, der allerede i oktober meldte ud, at han forlader Skjern Håndbold efter indeværende sæson.

Skjern spiller anden kvartfinale mod Nantes på hjemmebane søndag den 29. april, hvor holdet skal forsøge at spille sig i Final 4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Efterskolen DHE i Skjern har travlt de næste dage: Nu skal det tabte vindes tilbage

Annonce