Annonce
Skjern Håndbold

Skjern spiller bedre og bedre, men sakker bagud: Cheftræner havde gerne set dobbelt pointhøst

To sejre snævre sejre i Europa og en sejr i pokalturneringen vækker glæde, men ligastarten har været mere blandet med to nederlag, en sejr og en uafgjort. Derfor kunne Claus Dalgaard-Hansen godt have ønsket sig tre point flere end den nuværende pointtotal på netop tre. Arkivfoto: Søren Palmelund
Topholdene har allerede slået hul til Skjern Håndbold efter fire runder i ligaen. Spillet begynder at ligne noget, men både cheftræner og sidste års bedste spiller savner flere point på kontoen.
Annonce

SKJERN: Seværdig håndbold, aggressivt 6:0-forsvar, kontraløb, højt tempo og et angrebsspil, der varierer, så man kommer til chancer. Cheftræneren i Skjern Håndbold, Claus Dalgaard-Hansen, havde meget at glæde sig over, efter man lørdag bød GOG op til dans. Faktisk kunne Skjern tillade sig at være skuffede over, det kun blev til uafgjort mod de ubesejrede fynboer.

På den anden side er glæden ved at se på pointkontoen ikke helt så stor. I pokalturneringen slog man SønderjyskE, og i Europa kæmpede man sig videre mod HK Malmö. Så der er flueben ud for to turneringer. I ligaen har man omvendt et efterslæb efter de første fire runder. For de to første kampe blev tabt. Og når man nu har slået Fredericia og delt mod ubesejrede GOG, har man tre point af otte mulige.

- Jeg ville måske hellere have spillet en smule dårligere og så have vundet kampen mod GOG. Videre i Europa og pokalen kan man ikke sætte en finger på, men jeg synes, at vi skulle have haft tre point mere i ligaen, siger Claus Dalgaard-Hansen.

Annonce

Back: Det går den rigtige vej

Når cheftræneren tænker på de tre ekstra point, fokuserer han på det ene tabte point mod GOG og så nederlaget mod Skanderborg. Hvis Skjern havde fået fuld gevinst i de kampe, ville pointhøsten nu være dobbelt så stor, og så ville man ligge på en delt fjerdeplads.

Eivind Tangen var glad for præstationen mod GOG, men han synes, det var uheldigt, vestjyderne ikke snuppede begge point. Arkivfoto: Morten Stricker

Ambitionen for grundspillet er da også at få point med over til slutspillet i foråret, og det kræver minimum en fjerdeplads.

Nu ligger Skjern på den ottendeplads, der giver den sidste billet til slutspillet. Holdene i feltet mellem nummer seks og nummer tre ligger tre point foran. I det felt huserer Skanderborg og SønderjyskE, som er de to hold, Skjern har tabt til i ligaen.


Det er ikke en god fornemmelse at have tabt mod SønderjyskE og Skanderborg, men det går den rigtige vej for os.

Eivind Tangen, højre back, Skjern Håndbold


Generelt ærgrer det højre back Eivind Tangen, som blev kåret til sidste sæsons bedste spiller i Skjern, at man tabte de to kampe.

- Det er ikke en god fornemmelse at have tabt mod SønderjyskE og Skanderborg, men det går den rigtige vej for os. Vi har spillet to gode kampe i træk nu. Så hvis vi bare bliver ved, bliver det en god sæson. Det er jeg ikke i tvivl om, men det gør lidt ondt, at vi ikke vandt mod GOG, siger Eivind Tangen.

Kampfakta

Herrehåndboldligaen

Skjern Håndbold-GOG Håndbold 31-31 (15-16)

Målscorere for Skjern Håndbold: Anders Eggert 8 (4), Elvar Örn Jónsson 6, Jonas Tidemand 5, Eivind Tangen 5, Jesper Konradsson 3, René Rasmussen 3 og Jørgen Rasmussen 1.

Målscorere for GOG: Emil Jakobsen 9 (5), Mathias Gidsel 7, Simon Pytlick 3, Stig Tore Nilsen 3, Oscar Bergedahl 3, Anders Zachariassen 3, Kasper Emil Kildelund 1, Morten Olsen 1 og Viktor Hallgrimsson 1.

Udvisninger: Fem til Skjern Håndbold, en til GOG.

Straffekast: 4 (4 mål) til Skjern. 5 (5 mål) til GOG.

Tilskuere: Knap 400 i Skjern Bank Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Annonce