Annonce
Skjern Håndbold

Skjern sled Lemvig/Thyborøn op

Elvar Örn Jónsson viste lækkerier, da Skjern Håndbold slog Lemvig/Thyborøn ganske sikkert. Foto: Jørgen Kirk
Da Robin Haug fik fat i Skjern Håndbolds mål de sidste minutter af kampen mod Lemvig/Thyborøn Håndbold, kunne Skjern trække fra til en ganske sikker sejr på 34-27.
Annonce

Skjern: Skjern Håndbold fik - i sidste ende - en overbevisende start på hjemmekampene, da de slog Lemvig/Thyborøn 34-27.

Men det var ikke uden skønhedspletter. Det er altså mange mål at lukke ind mod et hold som Lemvig/Thyborøn. Forsvaret var ikke specielt solid i nogen af de konstellationer, der blev brugt. I målet var det kun de sidste 10-12 minutter, der var kvalitet nok hos indskiftede Robin Haug, som efter en lidt famlende start nåede en redningsprocent på 38.

Det er ikke mange uger siden, Skjern Håndbold uden problemer sendte Lemvig/Thyborøn ud af pokalturneringen med et brag. Og fra start af mandagens opgør kunne det godt ligne en ny afklapsning. Skjern førte nemlig hurtigt med tre-fire-fem mål.

Og det skete med yderst varieret spil. Da Skjern havde scoret otte gange, var syv forskellige spillere allerede på måltavlen. Senere kom også målmand Björgvin Gustavsson og Jonas Tidemand med på måltavlen, så hele ni forskellige Skjern-spillere nåede at score inden pausen.

Helt omvendt så det ud hos Lemvig/Thyborøn. Jonas Langerhuus på højre back var nærmest en enmandshær med gennembrud og hurtige skudafviklinger. Ham fik Skjern aldrig fat i, og Langerhuus scorede seks gange i første halvleg.

Skjern så ud til at trække fra med føring på 13-8, men så begyndte tingene at smuldre lidt i angrebet. Lidt afbrændere, små fejl og så videre. Der var seks-otte minutter, hvor det ikke var for kønt, så Lemvig/Thyborøn fik reduceret til 14-13. Skjern kom dog op i gear igen, og ved pausen var føringen på 18-14.

Den føring fik Skjern ikke for alvor gjort større i første halvdel af anden halvleg. Lemvig/Thyborøn fightede godt for sagen, så gæsterne var stadig kun bagud med fire mål 11 minutter før tid ved stillingen 28-24.

Så begyndte Robin Haug at lukke af i målet. Det kunne man tydeligt aflæse på måltavlen, hvor Skjern i løbet af kort tid øgede føringen til 32-24. Så var den kamp afgjort.

Efter en kamp uden scoringer i Sønderborg viste Elvar Jónsson stor kvalitet i sin hjemmebanedebut med syv scoringer. Der var gennembrud, scoring med venstrehånden og et drøn af et underhåndsskud halvt liggende fra højre back at glæde sig over.

Alt i alt var der dog plads til forbedringer. Men det er jo også tidligt på sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

World Cleanup Day i Troldhede

Ringkøbing-Skjern

Ansat smittet med corona: Skole og børnehave opfordrer forældre til at hente børnene

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce