Annonce
Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Kasper Chopart og holdkammeraterne fra Skjern led lørdag en bet, da de med et nederlag på 4-0 røg ud af topstriden i serie 2. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Nederlag til oprykningskandidaten Esbjerg IF 92 isolerer Skjern GF midt i rækken, så nu er øjnene rettet mod nedrykningsfaren.
Annonce

ESBJERG: Med en sejr ville oprykkerne fra Skjern GF hoppe op på en delt andenplads. Sådan gik det ikke helt. For lørdag tabte de grønblusede med 4-0 ude mod Esbjerg IF 92. Derfor er esbjergenserne på andenpladsen i serie 2 nu trukket fra i toppen sammen med ubesejrede Ølstrup G & U.

Skjern ligger omvendt seks point fra den andenplads, som giver playoffkampe om en plads i serie 1. Skjern greb ikke chancen for for alvor at spille sig ind i kampen om en plads i toppen.

- Det er da megatræls, når vi havde muligheden for det, men det lykkedes bare ikke, siger Skjern GF’s træner, John Pagaard.

Vi mødte et bedre hold. Det må vi sige. Det er ingen skam at tabe til et bedre hold, men måden, vi tabte på, ærgrer mig. For så meget bedre var de ikke, men Esbjerg kom for nemt til chancerne, når man ser på, hvilken indsats de lagde for dagen. Vi kunne ikke få vores spil til at fungere, så det var lidt op ad bakke.

John Pagaard, træner, Skjern GF

Annonce

Esbjerg fik det for nemt

Allerede efter fem minutter kom skjernboerne bagud i Esbjerg, og kampen igennem bøvlede udeholdet med at finde fodfæste på midtbanen. Boldene fandt for sjældent en medspiller. Det udnyttede esbjergenserne til at holde tryk på Skjern i kampen.

Det ærgrer John Pagaard, at et skaderamt Skjern-hold ikke kunne mere med bolden.

- Vi mødte et bedre hold. Det må vi sige. Det er ingen skam at tabe til et bedre hold, men måden, vi tabte på, ærgrer mig. For så meget bedre var de ikke, men Esbjerg kom for nemt til chancerne, når man ser på, hvilken indsats de lagde for dagen. Vi kunne ikke få vores spil til at fungere, så det var lidt op ad bakke, siger John Paagard.

Annonce

Skal fokusere på nedrykningskampen

Som oprykker var Skjern inden forårsstarten indstillede på mest af alt at kæmpe for ikke at ryge retur til serie 3. Nu hvor Ølstrup og lørdagens modstander er trukket fra i toppen, er den mission blot blevet understreget.

- Vi skal simpelthen bare sørge for at holde bundholdene under os. Det sker ikke bare sådan lige, men det er det, vi vil forsøge på, siger John Paagard.

Med fem point ned til puljens tredjesidsteplads, som kan risikere at give nedrykning, venter seks vigtige opgør. Allerede i næste runde møder Skjern nedrykningstruede BK-06 Esbjerg.

Serie 2 pulje 21Esbjerg IF 92 – Skjern GF 4-0

1-0 ved Kristoffer Sørensen efter 5 minutter. 2-0 ved Mathias Strøm Madsen efter 31 minutter. 3-0 ved Marcus Toft efter 34 minutter. 4-0 ved Niclas Samsøe efter 57 minutter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Annonce