Fodbold

Skjern røg af topstriden: Det er da megatræls

Kasper Chopart og holdkammeraterne fra Skjern led lørdag en bet, da de med et nederlag på 4-0 røg ud af topstriden i serie 2. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Nederlag til oprykningskandidaten Esbjerg IF 92 isolerer Skjern GF midt i rækken, så nu er øjnene rettet mod nedrykningsfaren.

ESBJERG: Med en sejr ville oprykkerne fra Skjern GF hoppe op på en delt andenplads. Sådan gik det ikke helt. For lørdag tabte de grønblusede med 4-0 ude mod Esbjerg IF 92. Derfor er esbjergenserne på andenpladsen i serie 2 nu trukket fra i toppen sammen med ubesejrede Ølstrup G & U.

Skjern ligger omvendt seks point fra den andenplads, som giver playoffkampe om en plads i serie 1. Skjern greb ikke chancen for for alvor at spille sig ind i kampen om en plads i toppen.

- Det er da megatræls, når vi havde muligheden for det, men det lykkedes bare ikke, siger Skjern GF’s træner, John Pagaard.

Vi mødte et bedre hold. Det må vi sige. Det er ingen skam at tabe til et bedre hold, men måden, vi tabte på, ærgrer mig. For så meget bedre var de ikke, men Esbjerg kom for nemt til chancerne, når man ser på, hvilken indsats de lagde for dagen. Vi kunne ikke få vores spil til at fungere, så det var lidt op ad bakke.

John Pagaard, træner, Skjern GF

Esbjerg fik det for nemt

Allerede efter fem minutter kom skjernboerne bagud i Esbjerg, og kampen igennem bøvlede udeholdet med at finde fodfæste på midtbanen. Boldene fandt for sjældent en medspiller. Det udnyttede esbjergenserne til at holde tryk på Skjern i kampen.

Det ærgrer John Pagaard, at et skaderamt Skjern-hold ikke kunne mere med bolden.

- Vi mødte et bedre hold. Det må vi sige. Det er ingen skam at tabe til et bedre hold, men måden, vi tabte på, ærgrer mig. For så meget bedre var de ikke, men Esbjerg kom for nemt til chancerne, når man ser på, hvilken indsats de lagde for dagen. Vi kunne ikke få vores spil til at fungere, så det var lidt op ad bakke, siger John Paagard.

Skal fokusere på nedrykningskampen

Som oprykker var Skjern inden forårsstarten indstillede på mest af alt at kæmpe for ikke at ryge retur til serie 3. Nu hvor Ølstrup og lørdagens modstander er trukket fra i toppen, er den mission blot blevet understreget.

- Vi skal simpelthen bare sørge for at holde bundholdene under os. Det sker ikke bare sådan lige, men det er det, vi vil forsøge på, siger John Paagard.

Med fem point ned til puljens tredjesidsteplads, som kan risikere at give nedrykning, venter seks vigtige opgør. Allerede i næste runde møder Skjern nedrykningstruede BK-06 Esbjerg.

Serie 2 pulje 21Esbjerg IF 92 – Skjern GF 4-0

1-0 ved Kristoffer Sørensen efter 5 minutter. 2-0 ved Mathias Strøm Madsen efter 31 minutter. 3-0 ved Marcus Toft efter 34 minutter. 4-0 ved Niclas Samsøe efter 57 minutter.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen