Annonce
Ringkøbing-Skjern

Skjern og Hvide Sande ramt af strømafbrydelse: Slusebroen blev hængende halvvejs oppe

Det vides endnu ikke, hvad der forårsagede strømafbrydelsen i Stovstrup Station ved Tarm. Men strømmen kom igen efter ganske kort tid.
Annonce

SKJERN/HVIDE SANDE: Kortvarige men omfattende strømafbrydelser ramte ved 14-tiden tirsdag Skjern og Hvide Sande - hvor broen over coasterslusen blev hængende halvvejs oppe, da strømmen gik.

I begge byer kom strømmen dog tilbage inden for få minutter. RAH fik lagt forsyningen om, så strømmen blev hentet fra andre stationer, end dem der var lammet, fortæller afdelingsleder hos RAH, Jesper Schmidt.

Årsagen til strømafbrydelsen var et udfald i 150 kV-stationen i Stovstrup ved Tarm, hvilket igen ramte lokale stationer i Skjern og Hvide Sande.

Kort forinden havde der været et kraftigt uvejr med lyn og torden, men om det var et lynnedslag eller andet, der havde forårsaget strømafbrydelsen, stod ikke klart.

I øjeblikket er Energinet således ved at udvide stationen i forbindelse med den ilandføring af strøm fra den kommende vindmøllepark Vesterhav Syd.

- Lige nu ved vi ikke, hvad der forårsagede afbrydelsen, men vi undersøger sagen, og regner med at have fundet ud af, hvad fejlen var, i morgen tidlig, siger presseansvarlig ved Evonet, Kirsten Laursen.

Hun tilføjer, at stationen igen kører, som den skal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

World Cleanup Day i Troldhede

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Ringkøbing-Skjern

Ansat smittet med corona: Skole og børnehave opfordrer forældre til at hente børnene

Annonce