Annonce
Skjern Håndbold

Skjern kunne ikke ønske en bedre start

Emil Nielsen stod igen en fornem kamp for Skjern Håndbold. Her en af de mange redninger i kampen mod TTH Holstebro. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
En sikker sejr over lokalrivalerne fra TTH Holstebro. Det var noget af et signal, Skjern Håndbold fik sendt i første kamp i slutspillet.

Skjern: Skjern Håndbold er, hvor de skal være lige nu.

Det beviste holdet i den første slutspilskamp hjemme mod TTH Holstebro.

- Vi fik sendt et signal om, at vi altså vil i semifinalen. Derfra kan alt ske, sagde Kasper Søndergaard.

Emil Nielsen var hurtig til at supplere.

- Signalværdien i vores sikre sejr er lige så vigtig som de to point. Nu gælder det, og vi er lige der, hvor vi skal være rent spillemæssigt, sagde Emil Nielsen.

Kasper Søndergaard har prøvet meget i en lang karriere. Der skal normalt meget til for at ryste veteranen.

- Men i dag må jeg indrømme, der var sommerfugle i maven. Jeg var ekstra spændt. For vi havde alt at tabe. Havde vi ikke vundet i dag, så tror jeg, det havde været slut. Nu er vi helt med, og nu tør jeg godt sige, vi tager til Aalborg på onsdag for at vinde, fortalte Kasper Søndergaard.

Hans optimisme bygger blandt andet på første halvleg.

- Jeg synes, vi spillede fremragende. TTH Holstebros målmand stod godt, men alligevel førte vi med fem mål ved pausen. Anden halvleg var godkendt. Men et eller andet sted burde det ikke overraske nogen, at vi vandt. Vi har snakket lidt om, at vi vist nok havde vundet 13 af de 15 seneste ligakampe. Hvorfor skulle vi så ikke kunne vinde i slutspillet også, lød det fra Kasper Søndergaard.

Skjern havde ellers tabt begge kampe mod TTH Holstebro i grundspillet. Endda 37-30 på hjemmebane tilbage i midten af september.

- Men vi fik vist, vi stadig er storebror i det forhold. Og det er vigtigt. Alt var, som det skulle være, og vi kunne ikke ønske os en bedre start på slutspillet, sagde Emil Nielsen.

Hen pegede på fight som en væsentlig faktor.

- Se bare de sidste 15 minutter af første halvleg. Se på de to mål René Rasmussen og Jesper Konradsson scorede i kontraløb. Vi fik vist, at vi har meget at byde ind med i slutspillet, sagde Emil Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce