Annonce
Kultur

Skjern kommer i lysende julestemning, og det er med hjælp fra Dejbjerg

Der bliver en hel del julebelysning at kigge på i Skjern fra 22. november, når der tændes for det hele i forbindelse med juletræstændingen. Privatfoto
Larsen Udlejning bruger større beløb på julebelysning til Skjern, så borgerne også i år kan komme i julestemning.

Skjern: Borgerne i Skjern kan nu se frem til endnu mere hyggelig julestemning i midtbyen.

Det kan de blandt andet, fordi Larsen Udlejning og andre boligejere har pyntet i alt 31 ejendomme rundt omkring i byen. Larsen Udlejning holder egentlig til i Dejbjerg, men virksomheden vil gerne støtte handelslivet i Skjern, og derfor har Larsen Udlejning valgt at bruge et større beløb på at pynte byen lidt ekstra op til jul.

- Vi vil gerne støtte op om handelslivet i Skjern og få nogle flere til byen. Det har vi gjort ved at pynte 17 af vores egne ejendomme i Skjern. Vi spurgte forskellige boligejere i byen, om de ville være med på ideen og bidrage ved at pynte deres egen ejendomme op til jul. Det sagde 14 ja til, og det er vi rigtig glade for. Det viser styrken af sammenholdet i Skjern, siger Lars Larsen fra Larsen Udlejning.

Den opbakning glæder naturligvis Skjerns bychef Mette Christensen.

- Vi er rigtig glade i handelsforeningen over, at Larsen Udlejning sammen med andre boligejere støtter op om det her projekt, siger bychefen, der opfordrer alle til at kigge forbi i Skjern for at se juleudsmykningen.

I øvrigt bliver julebelysningen tændt fredag 22. november i forbindelse med juletræstændingen på Pakhuspladsen ved banegården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce