Annonce
Skjern Håndbold

Skjern har stadig alle muligheder i egne hænder

Tandri Mar Konradsson havde et fint indhop med fire scoringer. Foto: Jens Chr. Nordestgaard
Skuffelsen var stor efter nederlaget i Holstebro, men Skjern-lejren pegede på, at man altså stadig kan nå semifinalerne, hvis man slår SønderjyskE hjemme på onsdag.

Holstebro: Skuffelsen var stor i Skjern Håndbolds lejr efter nederlaget mod TTH Holstebro. Der var ingen tvivl om, at Skjern havde sat næsen op efter at sikre sig en plads i semifinalerne med en sejr, men sådan gik det langt fra.

- Men vi må ikke dvæle ved den her enorme skuffelse. Hvis vi inden slutspillet havde fået det tilbud, at vi med en sejr hjemme i sidste runde mod SønderjyskE kunne spille os i semifinalerne, så havde vi med glæde sagt ja tak til det. Helt klart. Vi har stadig alle muligheder. Og vigtigst af alt - vi har mulighederne i vore egne hænder, sagde træner Henrik Kronborg.

Det var fløjspiller Bjarke Christensen helt enig i.

- Den mulighed havde vi gerne købt på forhånd. Men derfor ærgrer det mig alligevel, vi ikke sikrede os i dag. Det er altid bittert at tabe til TTH Holstebro, og det kunne have været skønt at sende dem helt ud her i Holstebro. Nu drejer det sig om, at vi ikke graver os selv ned. Vi skal fokusere på, vi har en god mulighed på onsdag hjemme i Skjern Bank Arena, sagde Bjarke Christensen.

Han havde ikke nogen undskyldning for nederlaget.

- Vi ramte bare ikke den kvalitet, der skal til for at slå TTH Holstebro. Der var godt nok ikke meget, der bare nåede et acceptabelt niveau, fortalte Bjarke Christensen.

Henrik Kronborg kaldte TTH Holstebros sejr fuldt fortjent.

- De var klart bedre end os. Meget klart, sagde Henrik Kronborg.

Han pegede på alt for mange fejl og afbrændere som en del af forklaringen.

- Og den slags er TTH Holstebro bare gode til at straffe. Det ved vi alt om. Og så stod deres målmand Sebastian Frandsen en stor kamp. Det var endnu en vigtig del af det hele, forklarede Henrik Kronborg.

Han kaldte angrebsspillet hakkende og tøvende.

- Det er selvfølgelig også TTH Holstebros fortjeneste, at vi ikke fik nok gang i det etablerede angrebsspil. I de første 22 minutter var det dog ikke værre, end at vi kunne være med. Vi var med helt frem til 10-10. Men de sidste 38 minutter var vi bestemt ikke med. Holstebro kom ganske enkelt med mere power end os, og det er ikke godt nok, sagde Henrik Kronborg.

Nederst i denne bunke ligger Skjerns anfører Bjarte Myrhol, der slet ikke kom på måltavlen i kampen. Skjern scorede kun et enkelt mål fra stregen ved Christoffer Cichosz, og så fik de et par straffekast. Foto: Jens Chr. Nordestgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce