Skjern Håndbold

Skjern har stadig alle muligheder i egne hænder

Tandri Mar Konradsson havde et fint indhop med fire scoringer. Foto: Jens Chr. Nordestgaard
Skuffelsen var stor efter nederlaget i Holstebro, men Skjern-lejren pegede på, at man altså stadig kan nå semifinalerne, hvis man slår SønderjyskE hjemme på onsdag.

Holstebro: Skuffelsen var stor i Skjern Håndbolds lejr efter nederlaget mod TTH Holstebro. Der var ingen tvivl om, at Skjern havde sat næsen op efter at sikre sig en plads i semifinalerne med en sejr, men sådan gik det langt fra.

- Men vi må ikke dvæle ved den her enorme skuffelse. Hvis vi inden slutspillet havde fået det tilbud, at vi med en sejr hjemme i sidste runde mod SønderjyskE kunne spille os i semifinalerne, så havde vi med glæde sagt ja tak til det. Helt klart. Vi har stadig alle muligheder. Og vigtigst af alt - vi har mulighederne i vore egne hænder, sagde træner Henrik Kronborg.

Det var fløjspiller Bjarke Christensen helt enig i.

- Den mulighed havde vi gerne købt på forhånd. Men derfor ærgrer det mig alligevel, vi ikke sikrede os i dag. Det er altid bittert at tabe til TTH Holstebro, og det kunne have været skønt at sende dem helt ud her i Holstebro. Nu drejer det sig om, at vi ikke graver os selv ned. Vi skal fokusere på, vi har en god mulighed på onsdag hjemme i Skjern Bank Arena, sagde Bjarke Christensen.

Han havde ikke nogen undskyldning for nederlaget.

- Vi ramte bare ikke den kvalitet, der skal til for at slå TTH Holstebro. Der var godt nok ikke meget, der bare nåede et acceptabelt niveau, fortalte Bjarke Christensen.

Henrik Kronborg kaldte TTH Holstebros sejr fuldt fortjent.

- De var klart bedre end os. Meget klart, sagde Henrik Kronborg.

Han pegede på alt for mange fejl og afbrændere som en del af forklaringen.

- Og den slags er TTH Holstebro bare gode til at straffe. Det ved vi alt om. Og så stod deres målmand Sebastian Frandsen en stor kamp. Det var endnu en vigtig del af det hele, forklarede Henrik Kronborg.

Han kaldte angrebsspillet hakkende og tøvende.

- Det er selvfølgelig også TTH Holstebros fortjeneste, at vi ikke fik nok gang i det etablerede angrebsspil. I de første 22 minutter var det dog ikke værre, end at vi kunne være med. Vi var med helt frem til 10-10. Men de sidste 38 minutter var vi bestemt ikke med. Holstebro kom ganske enkelt med mere power end os, og det er ikke godt nok, sagde Henrik Kronborg.

Nederst i denne bunke ligger Skjerns anfører Bjarte Myrhol, der slet ikke kom på måltavlen i kampen. Skjern scorede kun et enkelt mål fra stregen ved Christoffer Cichosz, og så fik de et par straffekast. Foto: Jens Chr. Nordestgaard
0/0
Annonce
112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Ildsjælen Frederikke nyder gymnastik og fællesskab: - Når jeg cykler forbi skolerne, vinker børnene til mig

112

Knivstikkeri i Ådum: Fuld mand stak sin kammerat

112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

112 For abonnenter

Der gælder ingen promilleregler for små både

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Ringkøbing

Slut med sygedagpenge: Jobcentret siger stadig nej til kræftramte Hilde

Annonce