Annonce
Skjern Håndbold

Skjern har fået 52 straffekast flere end Holstebro

Skjern HåndboldAnders Eggert er ligaens topscorer med 171 mål. De 112 er scoret på straffekast, og det er alene 32 flere end det samlede antal straffekast på 80 til TTH Holstebro. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Divisionsforeningen Håndbold har et omfattende statistisk materiale på alle hold og alle klubber. Her er lidt forskellige tal på Skjern Håndbold og TTH Holstebro inden første kamp i slutspillet onsdag aften.

Skjern: Der findes masser af statistik på både holdene og de enkelte spillere. En af de mest grundige statistikker udarbejdes af Divisionsforeningen Håndbold, og på baggrund af diverse tal kåres både årets hold og rundens hold.

Nogle bruger meget tid på den slags. Skjerns træner Ole Nørgaard bruger slet ikke tid på det.

Når man ser på tallene for Skjern Håndbold og TTH Holstebro efter de 26 kampe i grundspillet, der er flere ting, der springer i øjnene.

Skjerns Anders Eggert er ligaens topscorer med 171 scoringer. De 112 er på straffekast på 131 forsøg, og det giver en udnyttelsesprocent på 85. Kasper Søndergaard er 100 procent på straffekast, men han har også kun taget et enkelt. Hos TTH Holstebro er det Magnus Bramming, der med 39 mål har scoret flest gange på straffekast. Han er også holdets suveræne topscorer med 166 mål.

Nummer to på den liste er Peter Balling med 100 mål. Peter Balling er heldigvis for Skjern ude med en skade. Eivind Tangen har scoret 111.

- Det kan gøre en forskel til vores fordel, at Peter Balling er ude, siger Skjerns træner Ole Nørgaard.

Stregspiller Vignir Svavarsson har også været meldt ude med en skade. Han trænede ikke med mandag, men der er meldinger om, at han bliver klar til kampen mod Skjern.

- Det gør så ikke den store forskel. TTH Holstebro har to andre stærke stregspillere, siger Ole Nørgaard.

Skjerns Emil Nielsen har en samlet redningsprocent på 37. Bedste målmand for Holstebro er Sebastian Frandsen med 33.

Mest træfsikre spiller er Skjerns Christoffer Cichosz, der scorer på 80 procent af sine afslutninger. Holstebros mest træfsikre er Vignir Svavarsson med 78. Jan Grebenc har omvendt kun scoret på 46 procent af sine afslutninger.

Eivind Tangen er manden med flest udvisninger - 17 - med Jonathan Stenbäcken som næste mand med 11. Holstebro har Jonas Porup med 15 og Peter Balling med 13 og så tre mand med ti hver. I alt har Holstebro 82 mod Skjerns 77.

Noget er tal, noget andet er dagsform. Det er på banen det afgøres i aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce