Annonce
Håndbold

Skjern Håndbolds unge drenge blev tromlet ned af Rækker Mølle Håndbold

Simon Madsen spillede en fin kamp, og han blev topscorer i lokalopgøret mellem Rækker Mølle Håndbold og Skjern Håndbold 2. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Efter en lige første halvleg var der ikke meget mere tilbage i Skjern Håndbold 2, der tabte anden halvleg med ti mål ude mod Rækker Mølle Håndbold, der endte med komfortabel sejr på 35-24.

Rækker Mølle: Kan helt unge og veltrænede håndboldspillere blive kørt møre?

Svaret er ja. Det fik man nemlig bevis på søndag eftermiddag, hvor Skjern Håndbold 2 blev mast i anden halvleg af lokalopgøret ude mod Rækker Mølle Håndbold.

Skjern var fint med i første halvleg, og stillingen 14-13 til Rækker Mølle kunne godt indikere, der kunne blive spænding i de sidste 30 minutter.

Efter 40 minutter stod der 20-17 så det ud til, Rækker Mølle havde kontrol, og det gjorde det endnu mere nogle få minutter senere med føring på 25-18. Godt nok fik Skjern pyntet lidt med fire mål på stribe, men så var der også udsolgt, og Rækker Mølle endte med at vinde anden halvleg med ti mål og hele kampen 35-24.

Rækker Mølle lagde stærkt ud. Forsvaret og målmand Morten Ronald havde fat, og efter Ronald havde reddet et straffekast, kom Rækker Mølle foran 7-3. De havde succes med at dække offensivt og samtidig holde et meget vågent øje med Oliver Juhl Refsgaard. Skjern dækkede også lidt offensivt med en mand liggende fremme, men bremse Rækker Mølle kunne de ikke helt. Det så man blandt andet, da Tobias Simonsen kom på banen småskadet, men alligevel startede han med at løbe lige igennem til to hurtige scoringer.

Bagud 14-11 scorede Rasmus Meyer et utroligt flot mål med skud bag om ryggen på sig selv, og et vip til venstre fløj - måske overtrådt - gav reducering til 14-13.

Lidt for lette mål kostede Morten Ronald pladsen i målet fra starten af anden halvleg, hvor afløser Lasse Maarbjerg startede fint, da Rækker Mølle havde trukket sig længere tilbage i forsvaret.

Skjern forsøgte at ændre på tingene ved at gå mere offensivt til værks i forsvaret, efter Mathias Hejsel havde scoret tre gode mål i træk for Rækker Mølle. Men den taktik lykkedes slet ikke, for Rækker Mølle gik over til at spille syv mod seks, og det gav en lang stribe åbne chancer.

Rækker Mølle kørte en sikker sejr hjem, og det var der tilfredshed med blandt størsteparten af de vel små 400 tilskuere.

- Jeg kan ikke klage over noget i anden halvleg. Det var det udtryk, vi gerne ville vise. Første halvleg var knap så god. Vi spillede ikke klogt nok, vi gav chancer væk, vi normalt ikke giver væk, vi stressede for meget, og det gav fejl og kontrascoringer mod os. Men generelt er det da fint at vinde med 11 mål, sagde Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Skjerns træner Allan P. Sørensen var på en måde også tilfreds.

- Ingen havde jo forventet af os, at vi skulle vinde den her kamp. På sigt var det en god kamp for os, for vi lærte meget. Og jo - vi blev kørt trætte i dag, sagde Allan P. Sørensen.

2. division herrer

Rækker Mølle Håndbold-Skjern Håndbold 2 35-24 (14-13)

Målscorere Rækker Mølle: Simon Madsen 7, Hans Chr. Fangel 6, Tobias Simonsen 5, Mathias Hejsel 5, Mathias Hedegaard 4, Thomas Bertelsen 3, Christian Hedall 3 og Christian Jespersen 2.

Målscorede Skjern 2: Oliver Juhl Refsgaard 5, Niklas Moltke 5 (1), Kristian Tind 4, Tobias Vils 4 (1), Frederik Øster 2, Rasmus Meyer 2, Casper Ebbesen 1 og Jacob Kjær 1.

Straffekast: Rækker Mølle ingen, Skjern 3 (2 mål).

Udvisninger: Rækker Mølle to, Skjern ingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Dagbladet mener: Man bliver stolt over de fastboendes 'folkebevægelse'

Man bliver flov overfor turisterne. Sådan lyder den korte, kontante begrundelse for et initiativ, der forleden fik 20 lokale frivillige til at trække i gummistøvlerne og trodse møgvejret for at bruge deres lørdag på at samle de store mængder affald op, som i månedsvis har skæmmet grøfterne langs Klitvejen. Bag initiativet står Hvide Sande-parret Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen. Det er dem, der har følt sig så flove over at se den smukke Margueritrute omdannet til en skamfuld skralderute, at de har valgt at tage affaldssækken i egen hånd og gøre noget ved sagen. I første hug blev 74 sække fyldt med øldåser, flasker, slikposer og meget andet skidt. 74 sække! Men der er såmænd tilstrækkeligt med skrald tilbage til, at man kan samle lige så meget op og mere til, når succesen gentages lørdag 29. februar - selvfølgelig forudsat, at der også denne gang dukker en pæn flok frivillige kræfter op, som vil bruge lidt af weekenden på en fælles forskønnelse af grøftekanten. De store mængder affald dukkede op til overfladen, da kommunens folk for nogle måneder siden rensede grøfterne op for at gøre dem i stand til bedre at kunne tage de store mængder af regnvand. Der var røster fremme om, at kommunen burde rydde op efter oprensningen, men afdelingsleder for Vej og Park Kristian Korsholm måtte med beklagelse afvise, at det kunne komme på tale. Det ville kræve mandetimer, der ikke er budget til, forklarede han. Det er sund fornuft, at kommunens ressourcer lige nu gør bedst fyldest ved at blive brugt på at skaffe afløb for de enorme vandmængder. Og det er udtryk for et beundringsværdigt borgersind, når private mennesker som Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen ikke nøjes med at brokke sig over kommunen eller måske rense lidt på egen matrikel, men i stedet går forrest i en hel lille 'folkebevægelse'. Herfra letter vi på sydvesten og bukker i stor respekt for initiativet. Mennesker som jer er der god grund til at være stolt af! Der er mulighed for at blive en del af 'bevægelsen', hvis man møder op på parkeringspladsen ved genbrugsstationen i Hvide Sande lørdag 29. februar klokken 10. Det er ganske gratis at deltage. Og hvis andre byer skulle lade sig inspirere, fortæller vi gerne om det i Dagbladet.

Annonce