Annonce
Skjern Håndbold

Skjern Håndbolds kamp tirsdag er aflyst - BSH har seks spillere med corona

Claus Dalgaard-Hansen og spillerne jubler, for de får lidt tidligere juleferie end planlagt, da hjemmekampen mod BSH er udsat på grund af corona i BSH. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Bjerringbro-Silkeborg har fået seks spillere testet positive for corona, og det betyder, kampen mod Skjern Håndbold tirsdag aften udsættes til en gang i det nye år. Derfor har Skjerns trup fået lidt tidligere juleferie end planlagt.
Annonce

Skjern: Skjern Håndbolds kamp hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg tirsdag aften er udsat.

Det er endnu en gang corona, der spiller ind.

BSH havde sidste uge et par tilfælde af corona i truppen, og nu har en test søndag vist, at der er hele seks spillere, der er ramt af corona.

- BSH  har meddelt DHF og os, at de ikke kan stille op, og dermed lever BSH op til de regler, der er omkring corona, fortæller Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen.

Kampen udsættes og spilles i stedet i februar eller marts måned. Det endelige spilletidspunkt fastlægges i starten af det nye år.

- Til den tid kan vi jo håbe, at der kan komme tilskuere ind og se kampen. Det kunne der ikke tirsdag, fortæller Carsten Thygesen.

Et eller andet sted er Carsten Thygesen glad for beslutningen om at udsætte kampen.

- Vi synes, at det havde været lidt ubehageligt at møde en trup, hvor vi vidste, de havde corona blandt spillerne i sidste uge. Vi blev selv testet i torsdags, og alle var negative. Det havde været træls at få smitten ind i vores trup her op til jul, fortæller Carsten Thygesen.

Annonce

Gik lidt tidligere på juleferie

Med udsættelsen fik Skjern Håndbolds trup lidt tidligere juleferie.

- Mandag formiddag var der en omgang hyggetræning, og efter frokost fik de ferie. Spillerne møder først ind igen fredag den 8. januar, hvor turen går direkte i træningslejr, fortæller Carsten Thygesen.


Mandag formiddag var der en omgang hyggetræning, og efter frokost fik de ferie. Spillerne møder først ind igen fredag den 8. januar, hvor turen går direkte i træningslejr.

Carsten Thygesen, formand for Skjern Håndbold


Træningslejren skulle have været i Lalandia som normalt, men det er aflyst.

- Spillerne har som en del af deres corona-bidrag selv arrangeret en træningslejr, hvor de skal bo i forskellige sommerhuse. Selve træningen kommer til at foregå i ROFI-Centret i Ringkøbing i dagene 8.-15. januar. Inden de møder ind, skal de selv få foretaget en coronatest, så vi ved, de er negative, når de samles igen, siger Carsten Thygesen.

Helt fri i godt et par uger får spillerne dog ikke. Alle har fået et fysisk træningsprogram med sig hjem på ferie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce