Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Skjern Håndbolds fysioterapeut går gerne til grænsen: En brækket finger kan godt hele, mens man spiller

Foruden at være fysioterapeut og sundhedschef i Skjern Håndbold driver John Bruun en selvstændig klinik med 26 ansatte i Ribe. Den store forskel er, at han i Ribe udelukkende reparerer og afhjælper skader, mens han i Skjern Håndbold både behandler skader og forebygger. Foto: Jørgen Kirk
Udstyret med akupunkturnåle og sportstape har fysioterapeut John Bruun i nu 20 år optimeret Skjern Håndbolds chancer for sejr. For at gøre holdet så stærkt som muligt skal man hele tiden forsøge at gå til grænsen for, hvor tidligt en spiller kan komme tilbage på banen.
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Fælles opråb fra fire rektorer: Elever arbejder alt for meget

Annonce