Annonce
Skjern Håndbold

Skjern Håndbolds forsvar tog forskud på lille vestjysk corona-åbning i næste uge - lukkede 38 mål ind

Jesper Konradsson var Skjern Håndbolds bedste spiller i Holstebro med sine syv scoringer og seks assist, men det var langt fra nok til at bringe Skjern i nærheden af point. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Skjern Håndbold ville slå TTH Holstebro ved hjælp af en solid defensiv. Det lykkedes langt fra. Skjern tabte, fordi de lukkede 38 mål ind.

Holstebro: Genåbningen af samfundet er så småt i gang i det vestjyske.

Onsdag aften tog Skjern Håndbold lidt forskud på næste uges glæder.

For der var i den grad tale om en åbning af Skjerns defensiv i onsdagens lokalopgør ude mod TTH Holstebro.

38 mål - 22 alene i anden halvleg.

Så vinder man sjældent en kamp.

Det var Skjern da heller ikke i nærheden af at gøre. Godt nok havde Skjern spinkle føringer i kampens start - den seneste føring på 7-6 - men derfra var det TTH, der satte sig på kampen. Mere og mere.

- Vi manglede disciplin efter den gode start. Dumme afslutninger, dumme beslutninger og fejl. Det kostede. Derfor var vi helt unødvendigt bagud med tre ved pausen, sagde træner Claus Dalgaard-Hansen.

Annonce

Aldrig bagud med tre

Det var Skjerns bedste spiller Jesper Konradsson helt enig i.

- Vi skulle aldrig have været bagud med tre. Men det kom vi på egne fejl. Det betød, vi skulle jagte TTH hele anden halvleg, og den opgave blev gjort umulig af et helt vildt åbent forsvar i anden halvleg, fortalte Jesper Konradsson.


Vi skulle aldrig have været bagud med tre. Men det kom vi på egne fejl. Det betød, vi skulle jagte TTH hele anden halvleg, og den opgave blev gjort umulig af et helt vildt åbent forsvar i anden halvleg.

Jesper Konradsson, Skjern Håndbold


Ligaen herrer

TTH Holstebro-Skjern Håndbold 38-30 (16-13)

Målscorere TTH Holstebro: Aaron Mensing 12, Magnus Bramming 7, Kay Smits 7 (1), Christian Jensen 6, Allan Damgaard 3, Odinn Richardsson 1, Christoffer Cichosz 1 og Jesper Munk 1.

Målscorere Skjern Håndbold: Jesper Konradsson 7, Anders Eggert 6 (4), Eivind Tangen 4, René Rasmussen 3, Jonas Tidemand 3, Bjarte Myrhol 2, Oliver Norlyk 3 og Elvar Jónsson 2.

Straffekast: TTH 1 (1 mål), Skjern 4 (4 mål).

Udvisninger: TTH to, Skjern fire.

Tilskuere: Ingen i Gråkjær Arena i Holstebro.

Jonathan Stenbäcken bliver ofte kaldt forsvarets styrmand. Han styrede intet.

- Alt gik galt. Noget af det kan jeg forklare, andet kan jeg ikke, fortalte Jonathan Stenbäcken.

Han var træt af de mange alt for lette mål, TTH scorede på kontra i anden halvleg.

- I alt scorede de vel ti på kontra i kampen. De fleste af dem efter vore fejl. Men også i det etablerede forsvar svigtede vi. Vi kunne stå 40 sekunder, hvor vi holdt fast. Så fik vi ikke gjort det færdigt, fik ikke lavet spilstop, og så scorede TTH alligevel. Vi så ikke godt ud, sagde Jonathan Stenbäcken.

Annonce

Flere redninger

Der var mange tabte dueller mand mod mand.

- TTH gik meget ofte igennem på ydersiden af vore backs. Det er der, vi gerne vil have afslutninger fra, men de scorede nærmest på alt. De scorede også flere gange fra så lang afstand i bagkæden, at jeg følte, vi skulle have haft nogle flere redninger i de situationer, fortalte Kasper Søndergaard.

Første halvleg var han ikke helt utilfreds med.

- Vi spillede jo godt i starten. Vi kom frem til fine scoringer. Men da vi begyndte at brænde mærkelige skud, så kom vi bagud. Det var hårdt for moralen, og det fortsatte i anden halvleg, hvor vi nærmest ikke dækkede op. I dag fejlede vi alle, sagde Kasper Søndergaard.

Annonce

Vi bøvler på

Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen var træt af nederlaget.

- Men tingene fungerer jo tydeligt nok ikke for os for tiden. Vi ved, vi selv skal kæmpe os igennem, og det gør vi. Vi bøvler på, sagde Carsten Thygesen.

Skjerns næste kamp er først lørdag den 6. marts, hvor Kolding kommer på besøg i Skjern Bank Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Da sygehuset i Ringkøbing med 260 ansatte blev renoveret for 19 millioner, SodaStream indgik sponsoraftale med fodboldstjernen Preben Elkjær og andre glimt fra Gamle Dage

Annonce