Annonce
Sport

Skjern Håndbold vandt Nordic Choice Hotel Cup i Sverige

Eivind Tangen blev Skjern Håndbolds topscorer med 13 mål i de to kampe i Sverige i weekenden. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

Håndbold: Skjern Håndbold sluttede deres stribe af træningskampe ved at vinde Nordic Choice Hotel Cup i Sverige i weekenden med to sejre i to kampe.

Lørdag vandt Skjern 28-26 over Skövde efter 12-12 ved pausen. Søndag var det så Alingsås, der blev slået 33-32 efter 16-16 ved pausen.

Begge kampe bar præg af, at holdene skiftede flittigt ud. Skjern var uden Bjarte Myrhol og Bjarke Christensen, så resten af truppen kom i kamp.

I kampen mod Skövde blev Skjerns mål scoret af Anders Eggert 6, Eivind Tangen 5, Elvar Jónsson 4, Jonas Tidemand 3, Kasper Søndergaard 3, Jesper Konradsson 3, Thomas Mogensen 3 og Oliver Juul 1.

Mod Alingsås var målscorerne Eivind Tangen 8, René Rasmussen 7, Elvar Jónsson 4, Jonathan Stenbäcken 4, Jonas Tidemand 3, Anders Eggert 3, Kasper Søndergaard 2 og Jesper Konradsson 2

Fodbold: Ringkøbing IFs sejr på 3-0 hjemme over Sønderborg i U19 drenge liga 1 søndag eftermiddag var alt for lille.

- Vi skulle have scoret omkring syv mål mere. Vi havde let ved at komme til helt åbne chancer. Allerede inden 1-0 efter syv minutter skulle både Johan Søndergaard Larsen og Thomas Lange have scoret på friløbere. Men jeg må også sige, at Sønderborg havde en helt fantastisk god målmand, fortalte RIFs træner Niels Henrik Larsen.

Mads Jakobsen scorede til 1-0 på en returbold i feltet.

Først 12 minutter før tid blev det 2-0. Jonas Bülow scorede på hovedstød efter hjørnespark fra Johan Søndergaard Larsen. Kort efter blev det 2-0 på den flot soloaktion af Johan Søndergaard Larsen.

Fodbold: Også i sæsonens anden kamp blev det til nederlag på 5-1 for Ringkøbing IFs U17 drenge liga 1. Denne gang var det i Ikast.

- Vi fik egentlig en ok start med pæne opspil. Vi vidste, Ikast havde et par hurtige folk i front, og ud af ingenting gav det så en scoring på en bold i dybden efter ti minutter. Det var lidt skidt, fortalte RIFs træner Kristian Muff.

RIF fik en mulighed for at udligne, men Mathias Janneck kiksede en friløber. Og på en ny lang bold blev det 2-0.

- Så var det op ad bakke. Vi var tæt på en reducering. Ti sekunder senere stod der i stedet 3-0. Vi var lidt i opløsning resten af første halvleg, og der stod 5-0 ved pausen, fortalte Kristian Muff.

RIF sad på spillet det første kvarter efter pausen, hvor Tobias Skaaning Mortensen reducerede på oplæg fra Daniel Skovgaard. Der var skud på stolpen fra Zacharias Sørensen og en god mulighed til Patrick Bendix Nielsen.

Resten af kampen blev en gang indianerfodbold. Det positive var, at vi vandt anden halvleg, sagde Kristian Muff.

Fodbold: Videbæk IF tabte 5-0 ude mod Blåbjerg i serie 2 pulje 21 søndag aften.

- Der er ikke meget at sige. Vi var der slet ikke, og jeg fornemmede det allerede under opvarmningen, fortalte træner Ruben Nielsen.

Hans tropper klarede ellers 0-0 frem til pausen.

- Lige inden pausen brændte Dennis Rabjerg en friløber. En scoring der kunne måske have givet en anden kamp. Men generelt var det bare sølle, det vi lavede. Havde Frederik Markussen ikke stået godt, var det gået værre, sagde Ruben Nielsen, så endnu en friløber til Dennis Rabjerg efter pausen. De to chancer var alt, Videbæk havde.

Blåbjerg scorede efter 46, 55, 66, 81 og 87 minutter. Der var en advarsel efter 64 minutter til Videbæks Jens Henrik Knudsen, der var kommet på banen efter pausen sammen med Morten Martinsen for Lasse Gade og Tommy Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce