Annonce
Skjern Håndbold

Skjern Håndbold ude af EHF Cup - men de var tæt på at lave en lille sensation mod Montpellier

Jonas Tidemand fik rødt kort efter tre udvisninger, så resten af kampen måtte Skjern Håndbold spille uden en rigtig stregspiller, da Bjarte Myrhol er ude med en skade. Arkivfoto: Søren Palmelund
Skjern Håndbold manglede marginaler - og dommertække - i de sidste minutter, og så måtte Skjern se sig slået 33-29 ude mod Montpellier, der gik videre til puljespillet i EHF Cup.
Annonce

Montpellier: To minutter før tid var Skjern Håndbold kun et enkelt mål fra at skabe en lille sensation.

Efter at have vundet den første kvalifikationskamp hjemme mod det franske storhold Montpellier HB med 31-30, var Skjern kun bagud 31-29. Et enkelt mål mere til Skjern havde givet forlænget spilletid.

Det mål kom ikke. I stedet scorede Montpellier to gange mere til slutresultatet 33-29, og dermed er Skjern ude af EHF Cup for denne gang.

- Ved 31-29 kom et par af den slags typiske kendelser, et storhold på hjemmebane ofte får i de europæiske turneringer. Det er ikke for at tude, for det er vilkårene. Jeg synes dog, det var grotesk, fortalte Skjern Håndbolds Thomas Klitgaard, mens han sad i bussen mod lufthavnen, hvor fra Skjern fløj direkte hjem til Billund om natten i et lejet fly.

Montpellier bragte sig foran i starten af kampen. Men Skjern kæmpede bravt videre, og hullet blev næsten lukket. Ved pausen førte franskmændene kun 17-17.

Hele anden halvleg var jævnbyrdig.

Annonce

Manglede marginalerne

- Vi havde ikke marginalerne med os. På ingen måde. I slutfasen var det Montpellier, der fik fat i to returbolde. I de situationer havde de marginalerne. Den slags marginaler skal man have, hvis man skal vinde, fortalte Thomas Klitgaard.

Han kom med et andet eksempel på, at det ikke gik Skjerns vej.

- Efter ti minutter satte vi Svend Rughave på mål for Robin Haug. Svend havde flere meget fine redninger, men så fik Montpellier efterfølgende straffekast i stedet for. Sådan var det bare, sagde Thomas Klitgaard.


Ved 31-29 kom et par af den slags typiske kendelser, et storhold på hjemmebane ofte får i de europæiske turneringer. Det er ikke for at tude, for det er vilkårene. Jeg synes dog, det var grotesk.

Thomas Klitgaard, Skjern Håndbold


Han roste holdet for en forrygende indsats foran 1000 larmende tilskuere. En helt anden kulisse end uge før i Skjern Bank Arena.

- Jeg kan faktisk ikke peget noget ud og sige, at det ene fungerede bedre end det andet. Hele vejen igennem spillede vi fornuftigt i angrebet. I forsvaret kæmpede vi vildt hårdt. Tingene blev ikke lettere af, at vi fik dobbelt så mange udvisninger som Montpellier, men vi fortsatte med at kæmpe, fortalte Thomas Klitgaard.

Han var som resten af truppen skuffet over det samlede resultat.

- Vi troede på, vi kunne gå videre. Og det var tæt på. Jeg vil sige det sådan, at heldigvis er spillerne skuffede, og det er berettiget, sluttede Thomas Klitgaard.

EHF Cup kvalifikation

Montpellier HB-Skjern Håndbold 33-29 (17-15)

Målscorere Montpellier HB: Hugo Descat 7, Diego Simonet 4, Valentin Porte 4, Benjamin Bataille 4, Melvyn Richardsson 4, Alexis Borges 2, Lucas Pellas 2, Gilberto Duarte 2 og Yanis Lenne 2.

Målscorere Skjern Håndbold: Jonas Tidemand 6, Anders Eggert 6 (4), Elvar Jónsson 5, Eivind Tangen 4, Oliver Juhl 3, Jonathan Stenbäcken 3, Jørgen Rasmussen 1 og Jesper Konradsson 1.

Udvisninger: Montpellier tre, rødt kort til Skjerns Jonas Tidemand for tre udvisninger og yderligere tre til Skjern.

Tilskuere: Omkring 1000 i Palais des Sports Arena Bougnol i Montpellier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Overgreb og forskelsbehandling

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce