Annonce
Skjern Håndbold

Skjern Håndbold smadrede Aalborg Håndbold

Eivind Tangen startede som lyn og torden med fire hurtige scoringer, da Skjern Håndbold satte sig på kampen mod Aalborg Håndbold fra første fløjt. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Skjern Håndbold er forsvarende mestre. Og sådan spillede de så sandelig også mandag aften, hvor Aalborg Håndbold fik bøllebank. Med en sejr på 35-28 liner Skjern i den grad en semifinalist.

Skjern: Skjern Håndbold er i den grad tilbage i kampen om det danske mesterskab.

For den måde de satte Aalborg Håndbold på plads foran små 3000 tilskuere i Skjern Bank Arena, var ganske enkelt fremragende.

Angrebsspil i højt tempo, gode afslutninger, kontraløb, aggressivt forsvar. Alt var i orden, og det var virkelig et signal til alle andre om, at Skjern vil kæmpe hårdt for at genvinde det danske mesterskab.

Første halvleg er nok den bedste halvleg, Skjern har spillet i denne sæson. Aalborg blev nemlig udspillet på kryds og tværs.

Da der var spillet fem minutter, førte Skjern 5-1. Eivind Tangen havde bombet tre gange. Efter 11 minutter var føringen på 9-3.

Skjern scorede efter behag. Og det var vigtigt, for det lukkede totalt ned for den kontrafase, Aalborg vandt det omvendte opgør på. Og når Aalborg forsøgte med hurtig midte, blev bolden kaldt tilbage flere gange, så det tog virkelig brodden af gæsternes angrebsspil.

Skjern var derimod flyvende. Indspil til stregen, vip fra fløj til fløj, gode scoringer af Thomas Mogensen. Spillet flød ganske fint.

Men det var også nødvendigt. For da Skjern begyndte at brænde en smule, der blev dømt angrebsfejl mod hjemmeholdet og så videre. Alt sammen noget der gav Aalborg bedre betingelser for at score. Nærmere end fem mål kom de dog ikke - det selv om Skjern havde haft fire udvisninger, inden Aalborg kort før pausen fik deres første straf på to minutter.

I anden halvleg drejede det sig mest om bare at holde fast. Ikke noget med at forcere tingene eller spille smart.

Det lykkedes. Forspringet var igen ikke nede på mindre end seks mål, og da Skjern fik fra 28-22 til 32-22, blev der sat trumf på. Herligt.

I slutfasen fik Skjern alle i brug. Lidt nødtvungent. Anders Eggert måtte nemlig ud med en skade i den ene læg. Men alligevel var Skjern i fuld kontrol. Kasper Søndergaard afløste på bedste vis som straffekastskytte, og i det hele taget var det bare Skjern Håndbolds aften.

Alt tyder på, at Skjern med en sejr på søndag ude over TTH Holstebro vil være klar til semifinalerne

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce