Annonce
Skjern Håndbold

Skjern Håndbold skal ud i den tredje semifinale

SkjernHåndbolds Eivind Tangen tog for alvor fat i anden halvleg med flere fine scoringe. (Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)
Efter et vildt drama sikrede Skjern Håndbold en ny chance for at komme i DM-finalen for tredje sæson i træk. Skjern vandt 31-30 over GOG i den anden semifinale. Nu afgøres det hele i Gudme på torsdag.

Skjern: Uafgjort ville være nok for GOG. Efter tid fik storskytten Lasse Møller chancen direkte på tremeterkast, men til vild jubel i en næsten fyldt Skjern Bank Arena sendte GOG-spilleren bolden på stolpen, og så kunne Skjern juble over en kneben sejr på 31-30.

Det betyder, Skjern får en ny chance for at komme i DM-finalen for tredje sæson i træk. Det vil kræve en sejr på torsdag i Gudme.

Det var et drame - en rigtig DM-semifinale. De to hold gav hinanden kamp til stregen, og sejren kunne være gået til begge sider.

Første halvleg var helt lige. I forskel til den første kamp i Gudme fik Skjern fra start Bjarte Myrhol langt bedre med på stregen. I Gudme var det Eivind Tangen, der startede som lyn og torden fra distancen, men søndag var det ikke bagspillerne, der havde hovedrollen før pausen.

En anden forskel var Skjerns konsekvente satsning på at løbe hurtig midte og også direkte kontra, når det var muligt. Hurtig midte var et godt våben, for det gav både scoringer og flere af de hele seks straffekast, Skjern fik i første halvleg. Straffekast som Anders Eggert vanen tro scorede sikkert på hver eneste gang. Skjern scorede også mere fra fløjene end i Gudme, og René Rasmussen var allerede på tre mål inden pausen.

Forsvaret var også i orden. I hvert fald når forsvaret stod seks mod seks. Men igen var der flere af de tilfælde, som Skjern gerne ville undgå - store og klare afbrændere til Skjern straffet lynhurtigt med kontrascoringer af GOG. Man kunne i hvert fald sagtens finde fire situationer, hvor Skjern skulle have scoret, og hvor det i stedet endte med mål i den anden ende.

15-14 ved pausen var passende, og Skjern Bank Arena summede af forventninger til anden halvleg.

Anden halvleg startede med lidt frustrationer. Skjern fik sværere ved at score, og der var en små tegn på frustrationer, da Skjern kom bagud 19-17. Men tre mål på stribe til føring på 20-19 løste lidt op, og resten af kampen var totalt lige.

Seks minutter før tid var Skjern bagud 29-28. Ved 29-28 fik Jesper Konradsson en udvisning, men i undertal slog Skjern på utrolig vis til. Først erobrede Anders Eggert bolden til scoring på kontraløb, og lidt senere øgede Thomas Mogensen til 31-29.

I de næste to angreb skulle Skjern have lukket kampen. Men først kiksede et vip fra René Rasmussen til Anders Eggert, og senere brændte en helt fri Eivind Tangen ved 31-30. GOG fik bolden de sidste 14 sekunder, men heldigvis lykkedes det ikke at udligne.

Nu er alt åbent, når de to holdes mødes i et tredje og afgørende opgør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce