Skjern Håndbold

Skjern Håndbold skal ud i den tredje semifinale

SkjernHåndbolds Eivind Tangen tog for alvor fat i anden halvleg med flere fine scoringe. (Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix)
Efter et vildt drama sikrede Skjern Håndbold en ny chance for at komme i DM-finalen for tredje sæson i træk. Skjern vandt 31-30 over GOG i den anden semifinale. Nu afgøres det hele i Gudme på torsdag.

Skjern: Uafgjort ville være nok for GOG. Efter tid fik storskytten Lasse Møller chancen direkte på tremeterkast, men til vild jubel i en næsten fyldt Skjern Bank Arena sendte GOG-spilleren bolden på stolpen, og så kunne Skjern juble over en kneben sejr på 31-30.

Det betyder, Skjern får en ny chance for at komme i DM-finalen for tredje sæson i træk. Det vil kræve en sejr på torsdag i Gudme.

Det var et drame - en rigtig DM-semifinale. De to hold gav hinanden kamp til stregen, og sejren kunne være gået til begge sider.

Første halvleg var helt lige. I forskel til den første kamp i Gudme fik Skjern fra start Bjarte Myrhol langt bedre med på stregen. I Gudme var det Eivind Tangen, der startede som lyn og torden fra distancen, men søndag var det ikke bagspillerne, der havde hovedrollen før pausen.

En anden forskel var Skjerns konsekvente satsning på at løbe hurtig midte og også direkte kontra, når det var muligt. Hurtig midte var et godt våben, for det gav både scoringer og flere af de hele seks straffekast, Skjern fik i første halvleg. Straffekast som Anders Eggert vanen tro scorede sikkert på hver eneste gang. Skjern scorede også mere fra fløjene end i Gudme, og René Rasmussen var allerede på tre mål inden pausen.

Forsvaret var også i orden. I hvert fald når forsvaret stod seks mod seks. Men igen var der flere af de tilfælde, som Skjern gerne ville undgå - store og klare afbrændere til Skjern straffet lynhurtigt med kontrascoringer af GOG. Man kunne i hvert fald sagtens finde fire situationer, hvor Skjern skulle have scoret, og hvor det i stedet endte med mål i den anden ende.

15-14 ved pausen var passende, og Skjern Bank Arena summede af forventninger til anden halvleg.

Anden halvleg startede med lidt frustrationer. Skjern fik sværere ved at score, og der var en små tegn på frustrationer, da Skjern kom bagud 19-17. Men tre mål på stribe til føring på 20-19 løste lidt op, og resten af kampen var totalt lige.

Seks minutter før tid var Skjern bagud 29-28. Ved 29-28 fik Jesper Konradsson en udvisning, men i undertal slog Skjern på utrolig vis til. Først erobrede Anders Eggert bolden til scoring på kontraløb, og lidt senere øgede Thomas Mogensen til 31-29.

I de næste to angreb skulle Skjern have lukket kampen. Men først kiksede et vip fra René Rasmussen til Anders Eggert, og senere brændte en helt fri Eivind Tangen ved 31-30. GOG fik bolden de sidste 14 sekunder, men heldigvis lykkedes det ikke at udligne.

Nu er alt åbent, når de to holdes mødes i et tredje og afgørende opgør.

0/0
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Hilde-sagen diskuteret i udvalg: Loven er overholdt siger udvalgsformand

112

Veteranbil ødelagt af ild: Folkevognsrugbrød brød i brand

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen