Annonce
Skjern Håndbold

Skjern Håndbold sender unge Niklas Moltke hjem til Norge med øjeblikkelig virkning - har fået kontrakt med Fyllingen

Niklas Moltke nåede kun fem kampe på Skjern Håndbolds førstehold. Nu tager den unge bagspiller hjem til Norge for at spille for Fyllingen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Den 19-årige bagspiller Niklas Moltke søger mere spilletid, end han kan regne med at få i Skjern Håndbold. Derfor har udviklingsspilleren fået ok til at skifte til norske Fyllingen med øjeblikkelig virkning.
Annonce

Skjern: Der kan være langt til fast spilletid i Skjern Håndbold for et ungt talent. Det har den 19-årige bagspiller Niklas Moltke erkendt, så han har skrevet kontrakt med Fyllingen Håndbold  i hjemlandet Norge for resten af sæsonen. Det skriver Skjern Håndbold i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.

Niklas Moltke kom til det vestjyske i sommeren 2019 i rollen som udviklingsspiller, og nåede at optræde fem gange på Skjerns bedste mandskab i indeværende sæson.

Nu går turen til Norge, hvor Moltke tiltræder allerede i næste uge i Fyllingen, der i øjeblikket indtager niendepladsen i Rema 1000-Ligaen.

- Cheftræner Claus Dalgaard-Hansen og jeg har haft gode samtaler om min udvikling og mulighed for spilletid, så da Fyllingen meldte sin interesse, blev vi enige om, at et skifte ville være bedst for muligheden for mere spilletid, fortæller Niklas Moltke og fortsætter:

- Jeg er en ung spiller, der har haft mulighed for at spille på et Skjernhold med en masse dygtige spillere, hvor der er hård konkurrence om pladserne. Det har styrket mig enormt, men jeg må erkende, at jeg mangler lidt for at nå deres niveau.

- Klubben, træningskulturen og det sociale har været perfekt for min udvikling både sportsligt og personligt. Jeg kom til Skjern i sommeren 2019 for at udvikle mig som håndboldspiller, og det valg har jeg ikke på noget tidspunkt fortrudt, siger Niklas Moltke i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce