Annonce
Skjern Håndbold

Skjern Håndbold opruster - fysioterapeut Hans Jensen kommer på fuld tid i klubben

Fysioterapeut Hans Jensen er flyttet til Skjern sammen med sin kone og tre børn, og det gør det meget lettere at komme på fuld tid for Skjern Håndbold fra den 1. april. Pressefoto: Skjern Håndbold
Skjern Håndbold styrker arbejdet omkring truppen, når fysioterapeut Hans Jensen fra den 1. april kommer på fuld tid i klubben, hvilket stort set sikrer behandling 24 timer i alle ugens syv dage.
Annonce

Skjern: Behandling 24 timer alle ugens syv dage.

Det er i realiteten det, Skjern Håndbold har sikret sig ved at have samarbejde med fysioterapeut Hans Jensen i et større omfang fra den 1. april.

- Ja det kan man godt sige. Jeg er tæt på ligatruppen nu, men fra den 1. april kan jeg følge truppen endnu tættere. Størstedelen af min tid vil være fokuseret på spillerne. Som det er nu, kan det godt ske, at en spiller først kan blive behandlet to dage efter en kamp, hvor han er blevet skadet. Fremover har jeg større chance for at sætte ind med behandlingen, når behovet opstår, i stedet for at skulle vente, til jeg er til stede næste gang, fortæller Hans Jensen.

Det er ellers ikke mere end et par år siden, 35-årige Hans Jensen åbnede sin egen klinik i Kolding, hvor familien boede.

- Klinikken gik godt, men skulle springet til Skjern ske, skulle det være nu, inden børnene skal begynde i skole. Og vi føler, børnene er sikre på at få en god opvækst i Skjern, fortæller Hans Jensen, der har tre børn på knap seks år, fire år og så en lille på fem måneder.

Annonce

Familien er allerede flyttet til Skjern

Klinikken i Kolding er afhændet til en tidligere ansat, og allerede mellem jul og nytår flyttede Hans Jensen og resten af familien i hus i Skjern.

- Vi overtog huset den 23. december. Inden da havde jeg fået lov at renovere noget af huset, og så kunne vi flytte ind den 29. december. Der er stadig en del at se til, men det bliver fint, siger Hans Jensen.


Klinikken gik godt, men skulle springet til Skjern ske, skulle det være nu, inden børnene skal begynde i skole. Og vi føler, børnene er sikre på at få en god opvækst i Skjern.

Hans Jensen, fysioterapeut


Han glæder sig til at blive en del af en fantastisk by og et godt miljø.

- Overordnet set er det her den bedste løsning for os som familie. Som det var før, brugte jeg meget tid på transport. Nu kan jeg samlet set komme til at arbejde lidt mindre, end mens jeg havde både klinik i Kolding og arbejde her i Skjern. Det skulle gerne betyde, jeg kan være endnu mere sammen med mine børn og min kone, der i øvrigt også er fysioterapeut med arbejde hos John Bruun i Ribe, fortæller Hans Jensen.

Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen er begejstret for aftalen.

- Det giver endnu større fleksibilitet i behandlingen af spillerne, og det er dejligt. Vi leder hele tiden efter at finde procenter, hvor vi kan optimere i hele klubben og med dette tiltag er jeg sikker på, at det bliver god mulighed for i såvel den fysiske træning som hele sundhedssektoren. Og så er familien flyttet til Skjern. Fem nye borgere i Ringkøbing Skjern Kommune. Det er bare super, siger Carsten Thygesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce