Skjern Håndbold

Skjern Håndbold let videre i pokalturneringen

Björgvin Gustavsson startede i mål, og han stod en fin kamp for Skjern Håndbold, ind til han blev afløst i slutfasen af debutanten Robin Haug. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Sikke en start Skjern Håndbold fik på sæsonen. Lemvig/Thyborøn blev totalt kørt af banen af et sprudlende Skjern-mandskab, der kvalificerede sig til kvartfinalerne i pokalturneringen med en sikker sejr på 38-26.

Lemvig: Hallo for en sæsonstart Skjern Håndbold fyrede af torsdag aften i Lemvig.

Sejr på 38-26. En helt igennem fremragende debut til den islandske back Elvar Jónsson, der fortjent blev kåret som pokalkampens bedste spiller. Jonas Tidemand fik en fornem debut på stregen. Robin Haug nåede at have fine redninger i sin debut i det sidste kvarter i målet. Skjerns kontrafase var giftig og uhyre effektiv. Björgvin Gustavsson stod godt i målet.

Ja man kunne blive ved. Skjern imponerede i hvert fald stort.

Skjern startede med Björgvin Gustavsson på mål og René Rasmussen, Eivind Tangen, Jonathan Stenbäcken, Jonas Tidemand, Thomas Mogensen og Anders Eggert i forsvaret. I angrebet blev Stenbäcken afløst af Jesper Konradsson.

De første minutter ledte Skjern lidt efter stilen i forsvaret. Lemvig/Thyborøn scorede på næsten alt frem til 5-5, hvor Björgvin Gustavsson havde sin første redning.

Lige efter fik Skjern kampens første udvisning, og i undertal måtte Skjern se hjemmeholdet bringe sig foran 7-5.

Fuldtallige igen tog Skjern styringen. Björgvin Gustavsson havde flere fine redninger i målet, Skjerns kontrafase var effektiv med René Rasmussen som farligste våben i første bølge, og i anden bølge holdt Skjern presset frem til gode chancer. Kontrafasen gav tre scoringer i træk, og Skjern bragte sig foran 9-7 efter et kvarters spil.

Resten af første halvleg var Skjern klart bedst. Elvar Jónsson kom på banen i bagkæden, og islændingen nåede at score fire gange før pausen, hvilket var med til at give Skjern en solid pauseføring på hele 18-12.

Der blev ikke slækket på grebet i starten af anden halvleg. Efter 40 minutter førte Skjern med ti mål ved 26-16. Tre minutter senere var føringen på 12 mål.

Fra midten af anden halvleg var Skjern i så god kontrol, at træner Patrekur Jóhannesson skiftede ud mange gange. Kristian Tind fik spilletid på stregen med en enkelt scoring, Mikkel Sandholm afløste René Rasmussen på højre fløj, og han var faktisk eneste Skjern-markspiller, der ikke kom på måltavlen.

OK - Lemvig/Thyborøn bliver ikke tophold i ligaen. Langt fra. Men der skal ikke pilles det mindste ved Skjerns sejr. Skjern var bare gode.

Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Voldsom kritik af socialtilsynet i Schuberts Minde-sag: Det lugter af personlig hetz

Læserbrev

Højhuse og højspænding: Master, mandater og meninger

Læserbrev: I et læserbrev i Dagbladet søndag retter Bjarne Nielsen en skarp kritik af politikere i almindelighed og af mig i særdeleshed. Bjarne reflekterer over det forhold, at jeg har stemt for et etagebyggeri i Videbæk og nu personligt rammes af etableringen af 400 KV-ledningen, der antagelig bliver placeret meget tæt på Laugesens Have, hvor jeg er leder og hvor jeg har tjenestebolig med bopælspligt. I læserbrevet tillægger Bjarne Nielsen mig holdninger, jeg aldrig har haft, og udtryk, jeg aldrig har brugt. Jeg mener ikke, etagebyggeriet er uden betydning for de naboer, der bor tættest på. Og jeg har aldrig sagt det. Det ville højne kvaliteten af debatten, hvis Bjarne Nielsen ville holde sig til det, jeg faktisk mener, og det, jeg faktisk har sagt. Jeg har besøgt naboerne til etagebyggeriet. Jeg har talt med dem. Jeg har brugt langt mere tid på modstandere af projektet, end jeg har brugt på projektmagerne. I alle politiske sager mener jeg, det er en pligt at orientere sig grundigt, inden man tager stilling. Det har jeg gjort i den sag. Herefter har jeg taget stilling. I byrådet var der et flertal for etagebyggeriet. Det er mandaterne der tæller. Det er demokrati. Jeg forstår og anerkender fuldstændig de gener, det påfører beboerne på Dalsvinget. Det har jeg sagt gennem hele sagen. Det mener jeg stadig. Alle beslutninger i politik har konsekvenser for de mennesker, der bliver berørt af det. Særligt enhver form for udbygning eller udvikling - af hvad art tænkes kan. Vi ønsker øget bosætning i alle vores byer. Vi ønsker en bedre infrastruktur. Vi ønsker et bedre klima. Vi ønsker bedre og større bygninger til institutioner. Det er altid en knivskarp afvejning af fordele og ulemper. Det er et klassisk politisk dilemma. Vi er valgt til at træffe beslutninger. Det mener jeg, politikere skal gøre - og så i øvrigt tage ansvar for beslutningerne. For så vidt angår anlæg af en 400 KV-ledning tæt på Laugesens Have gælder præcis det samme forhold. Jeg er personlig berørt af projektet al den stund, at min bolig kan blive eksproprieret. Jeg er derfor inhabil i sagen - og må ikke deltage i den politiske behandling af sagen. Det beklager jeg. Men det er vel rimeligt, at politikere afholder sig fra at behandle sager, som de kan have personlige interesser i? Jeg er ansat som leder af Laugesens Have. Her er det min opgave at forsvare de forretningsmæssige interesser på stedet. Laugesens Have og jeg selv forventer at blive behandlet med samme rettigheder og pligter som alle andre borgere eller virksomheder. I den forbindelse vil jeg understrege, at Laugesens Have og jeg må tage de heraf følgende konsekvenser. Det er min mening. Jeg har aldrig sagt andet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Mindreårig pige udsat for seksuelle overgreb af større dreng på Schuberts Minde

Skjern

Fredagen bød på flere færdselsuheld

Annonce