Annonce
Sport

Skjern Håndbold kan ikke holde på Tibor Ivanisevic

Alle i Skjern Håndbold elsker Tibor Ivanisevic for hans store præstationer i målet og hans altid positive udstråling, men det er slut til sommer. Arkivfoto Jørgen Kirk:

Tibor Ivanisevic gør det forrygende for Skjern Håndbold. Men selv om alt og alle ønsker, at Skjern kan beholde deres serbiske supermålmand, så udløber aftalen altså til sommer, og den bliver ikke forlænget.

Annonce

888ligaen: Kan Skjern Håndbold ikke bare forlænge med Tibor Ivanisevic?

Det spørgsmål er der flere og flere, der stiller.

Og det er der ikke noget at sige til. Den 26-årige serbiske målmand har taget Skjern Håndbold og resten af håndbold-Danmark med storm efter sin ankomst i januar.

Det hele startede med Final 4, hvor Tibor Ivanisevic var helt afgørende for Skjerns flotte triumf. Og siden har Tibor leveret den ene flotte præstation efter den anden i ligaen, hvor Skjern nu i gennemsnit lukker omkring fem mål færre ind pr. kamp, end de gjorde tidligere på sæsonen.

Ikke mærkeligt alle Skjern-tilhængere ønsker, at Tibor Ivanisevic bliver i klubben meget længere end frem til den 30. juni, hvor hans aftale med Skjern Håndbold udløber.

Men der er ingen trøst at hente hos Skjern Håndbolds formand Carsten Thygesen.

- Tibor Ivanisevic stopper i Skjern til sommer. Vi har ingen anden aftale med ham end det, fortæller Carsten Thygesen.

Tibor Ivanisevic har heller ikke noget at tilføje. Hver gang han får spørgsmål omkring sin fremtid, svarer han diplomatisk, at det spekulerer han ikke på. Han tænker kun på at gøre det så godt som muligt for Skjern resten af sæsonen, så han kan være med til at hente endnu en medalje og helst af guld.

Meget tyder på, at Skjern slet ikke kunne holde på Tibor, selv om de ville. Hans præstationer i Danmark skulle efter sigende have betydet, at Tibor har flere tilbud liggende fra klubber blandt andet i Bundesligaen i Tyskland, og de lønninger der er der, kan Skjern Håndbold sikkert ikke hamle op med.

Carsten Thygesen kan godt forstå, man ønsker, at Tibor skal fortsætte.

- Og det er jeg stolt af. Helt sikkert. Vi tog en chance, da vi forsøgte at styrke vores defensiv ved at hente Tibor. Det lykkedes, og det er vi meget tilfredse med. Tibor har givet det løft defensivt, som vi ønskede, og det har smittet af offensivt, siger Carsten Thygesen.

Så der er intet lavet om. Næste sæson kommer Emil Nielsen på en toårig kontrakt, og det samme har Søren Pedersen fra sommer. Emil Nielsen og kæresten flytter til Skjern til sommer.

- Jeg er meget glad for, at vi har de to næste sæson, siger Carsten Thygesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce