Skjern Håndbold

Skjern Håndbold er presset til sejr på onsdag

Eivind Tangen til venstre blev pakket utrolgt godt ind af TTH Holstebros kompakte forsvar. Foto: Jens Chr. Nordestgaard
Skjern Håndbold var skidt kørende søndag ude mod TTH Holstebro, der sikkert og fortjent vandt 31-24. Nederlaget betyder, Skjern Håndbold skal slå SønderjyskE på onsdag for at komme i DM-semifinaler mod GOG.

Holstebro: Hvis Skjern Håndbold skal i DM-semifinalerne, så skal Skjern hjemme slå SønderjyskE på onsdag.

For Skjern Håndbold var langt fra at udnytte deres første mulighed for at komme til at møde GOG i semifinalerne, da Skjern efter en helt igennem forfærdelig indsats tabte 31-24 i Holstebro.

Første halvleg var intet mindre end forfærdelig set med Skjerns øjne. Angrebsmæssigt var kvaliteten lav. Bagspillerne var langt fra direkte nok, og når de forsøgte sig, var det med meget lidt succes. Eksempelvis havde Eivind Tangen fem afbrændere, inden han fik scoret sit første mål. Han nåede dog op på tre før pausen. Pudsigt nok var det samme antal som Anders Eggert, der vel var på banen i et minut sammenlagt til tre sikre scoringer på straffekast. Anders Eggert sad på bænken for at skåne en skadet læg.

Men TTH Holstebro var heller ikke specielt gode - altså frem til 10-10. Skjern havde haft flere muligheder for at komme foran i løbet af de første minutter, men det skete aldrig. Flere afbrændere betød i stedet, at hjemmeholdet kunne bringe sig foran 14-11 ved pausen.

En af årsagerne var, at TTH Holstebro var klart bedst i kontrafasen. Og netop kontrafasen er ofte afgørende, når de to hold mødes.

Skjern var elendige i kontrafasen med kun to mål på seks muligheder. TTH Holstebro scorede seks gange på ti muligheder. Og i de første minutter af anden halvleg fortsatte det billede desværre. Skjern blev løbet over ende frem til 19-11.

Skjern kom lidt tilbage med fire scoringer i træk til 19-15, men det hjalp ikke det store. TTH Holstebro fik fat igen, og resten af kampen var der ikke tvivl om, at TTH Holstebro ville vinde.

Skjern forsøgte meget. Der blev i hvert fald skiftet meget ud. Men det var som om, Skjern aldrig fandt opskriften på sejr, selv om en spiller som Tandri Mar Konradsson kom på banen og leverede fine scoringer, lige som Sebastian Augustinussen fik scoret et par gange.

Men det ændrede ikke ved, at Skjern leverede en skuffende indsats. Bliver det ikke væsentligt bedre i Skjern Bank Arena mod SønderjyskE, så kan Skjerns sæson være slut.

0/0
Ringkøbing IF

Fremragende indsats af RIF: Tre kampe og syv point på en uge

Fodbold For abonnenter

BK Klitten-spiller indtager førstepladsen på topscorerlisten

Fodbold

Skjern var bagud 2-0 men vandt 6-2

Fodbold

To brændte straffespark i målløst lokalopgør

Skjern Håndbold For abonnenter

Husk det er bedst af tre kampe

Sport

Ringkøbing IF overtager førstepladsen efter sejr med tenniscifre

Skjern Håndbold For abonnenter

Mathias Gidsel vil ødelægge mors drøm om et nyt DM

Fodbold

Trætte Spjald tabte 6-0 i Holstebro

Skjern Håndbold

Nu er Skjern Håndbold for alvor presset