Skjern Håndbold

Skjern Håndbold er presset til sejr på onsdag

Eivind Tangen til venstre blev pakket utrolgt godt ind af TTH Holstebros kompakte forsvar. Foto: Jens Chr. Nordestgaard
Skjern Håndbold var skidt kørende søndag ude mod TTH Holstebro, der sikkert og fortjent vandt 31-24. Nederlaget betyder, Skjern Håndbold skal slå SønderjyskE på onsdag for at komme i DM-semifinaler mod GOG.

Holstebro: Hvis Skjern Håndbold skal i DM-semifinalerne, så skal Skjern hjemme slå SønderjyskE på onsdag.

For Skjern Håndbold var langt fra at udnytte deres første mulighed for at komme til at møde GOG i semifinalerne, da Skjern efter en helt igennem forfærdelig indsats tabte 31-24 i Holstebro.

Første halvleg var intet mindre end forfærdelig set med Skjerns øjne. Angrebsmæssigt var kvaliteten lav. Bagspillerne var langt fra direkte nok, og når de forsøgte sig, var det med meget lidt succes. Eksempelvis havde Eivind Tangen fem afbrændere, inden han fik scoret sit første mål. Han nåede dog op på tre før pausen. Pudsigt nok var det samme antal som Anders Eggert, der vel var på banen i et minut sammenlagt til tre sikre scoringer på straffekast. Anders Eggert sad på bænken for at skåne en skadet læg.

Men TTH Holstebro var heller ikke specielt gode - altså frem til 10-10. Skjern havde haft flere muligheder for at komme foran i løbet af de første minutter, men det skete aldrig. Flere afbrændere betød i stedet, at hjemmeholdet kunne bringe sig foran 14-11 ved pausen.

En af årsagerne var, at TTH Holstebro var klart bedst i kontrafasen. Og netop kontrafasen er ofte afgørende, når de to hold mødes.

Skjern var elendige i kontrafasen med kun to mål på seks muligheder. TTH Holstebro scorede seks gange på ti muligheder. Og i de første minutter af anden halvleg fortsatte det billede desværre. Skjern blev løbet over ende frem til 19-11.

Skjern kom lidt tilbage med fire scoringer i træk til 19-15, men det hjalp ikke det store. TTH Holstebro fik fat igen, og resten af kampen var der ikke tvivl om, at TTH Holstebro ville vinde.

Skjern forsøgte meget. Der blev i hvert fald skiftet meget ud. Men det var som om, Skjern aldrig fandt opskriften på sejr, selv om en spiller som Tandri Mar Konradsson kom på banen og leverede fine scoringer, lige som Sebastian Augustinussen fik scoret et par gange.

Men det ændrede ikke ved, at Skjern leverede en skuffende indsats. Bliver det ikke væsentligt bedre i Skjern Bank Arena mod SønderjyskE, så kan Skjerns sæson være slut.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing IF

Ringkøbing IF var endelig målfarlige - scorede fem mål. Desværre var de to af målene selvmål

Fodbold

Rindum SU og Ringkøbing IF i samarbejde omkring ungdomsfodbolden

Leder For abonnenter

Kære transportminister: Riv nu ikke hele aftalen i stykker

112

Et håb er slukket: Højesteret skal ikke se på vestjysk narkosag, der gav 10 års fængsel

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sogneforening: Kommunen hindrer udvikling i Stadil-Vedersø

Ringkøbing-Skjern

Trods Stadil-Vedersøs appel: Udvalgsformand står fast på sit nej

Ringkøbing-Skjern

Landbruget er presset af de mange millimeter regn

Annonce