Sport

Skjern Håndbold 2 var på vej mod en lussing

Jeppe Anneberg til højre scorede tre gange for Skjern Håndbold 2 i Faaborg. Arkivfoto: Morten Stricker

Bagud 7-0 og 20-12 ved pausen så det barskt ud for Skjern Håndbold 2 ude mod topholdet Faaborg ØH i 2. division, men en rigtig god anden halvleg rettede noget op på tingene. Nederlaget blev begrænset til 29-24.

Faaborg: Skjern Håndbold 2 var på vej mod en ordentlig lussing onsdag aften ude mod topholdet Faaborg ØH, men i sidste ende gik det slet ikke så galt, for Skjern tabte helt acceptabelt med 29-24.

- Vi fik ellers en lorte start. Inden vi havde set os om, var vi bagud 7-0. Vi afsluttede på halve chancer, og det straffede Faaborg konsekvent med mål på kontraløb. Vi dækkede heller ikke op, så det kunne ikke blive meget værre, fortalte træner Allan Jørgensen.

Efter den start fik Skjern alligevel hanket nogenlunde op i sig selv. Forsvaret begyndte at få lidt bedre fat, i angrebet kom man frem til fornuftige chancer, så Faaborg øgede ikke føringen med ret meget. Ved pausen førte hjemmeholdet 20-12.

- Jeg tænkte, det kunne gå helt galt. Men så fik vi en snak om, at hvis vi pillede de der kontramål til Faaborg væk, så havde vi været fint med. Derfor skulle vi gå ind og spille endnu mere koncentreret og endnu mere direkte i angrebet, og så skulle der tages noget hårdere fat i forsvaret, fortalte Allan Jørgensen.

Spillerne lystrede. Forsvaret blev meget solidt, og målmand Kasper Rasmussen lukkede helt utroligt flot af med 12 redninger i anden halvleg.

- Vi fik reduceret til 23-20. På det tidspunkt havde vi fat. Men så brændte vi to kontraløb. Havde vi scoret på dem, tror jeg faktisk godt, vi kunne have fået point. Nu blev det i stedet 24-20 på et straffekast. Derfra satsede vi i forsvaret, men det lykkedes ikke. Men spillerne skal roses for en mandfolkeindsats i anden halvleg. I de første 24 minutter scorede Faaborg kun seks gange, og det er altså et hold, der har vundet alle deres hjemmekampe ganske sikkert, sagde Allan Jørgensen.

Helt usædvanligt har Skjern 2 nu kamppause frem til den 20. januar.

- Men det synes vi, er dejligt. Nu kan vi træne hårdt fysisk, og vi kan arbejde med det mentale. De otte uger skal bruges konstruktivt, sagde Allan Jørgensen.

2. division herrer pulje 2

Faaborg ØH-Skjern Håndbold 2 29-24

Målscorere Skjern Håndbold: Nicolai Nielsen 8 (1), Tobias Rasmussen 4, Jeppe Anneberg 3, Mads Nørlund 2, Kristian Hindø 2, Frederik Holm 2, Finn Bjerg 1, Mathias Tang 1 og Jacob Kjær 1. Straffekast: Faaborg 5 (4 mål), Skjern 1 (1 mål). Udvisninger: Faaborg tre, Skjern to.

0/0
Danmark

Video: Se den fulde statsminister-duel mellem Mette Frederiksen og Lars Løkke

Fodbold

90 hold tilmeldt stævne: Fodboldbaner bliver til campingplads

Ringkøbing Håndbold

Vigtig aftale: Ringkøbing henter målvogter i Makedonien

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Fodbold

Til Superliga-fans og andet godtfolk: Seks ændringer af fodboldreglerne

Sport

Tidligere Superliga-målmand på gæstevisit i Kloster

Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke