Annonce
Håndbold

Skjern Håndbold 2 på nedrykningsplads, men træneren har ro i maven

Mathias Gliese forventes klar for Skjern Håndbold 2 efter nytår, og det kan blive vigtigt i Skjerns kamp for redning i 2. division. Arkivfoto
Selv om Skjern Håndbold 2 må holde vinterpause på næstsidstepladsen, har træner Allan P. Sørensen ro i maven. Kampprogrammet ser nemlig ganske godt ud efter nytår.
Annonce

Aarhus: Noget lort.

Så kontant var Skjern Håndbolds andetholdstræner Allan P. Sørensen, da han skulle kommentere sit holds bundkamp ude mod HEI, Skæring.

For Skjern 2 tabte 22-21. Med det resultat ligger Skjern næstsidst et enkelt point over sidstepladsen.

- Men jeg er ikke så bekymret. Ikke endnu i hvert fald. For de fire hold, der ligger i bunden sammen med os, dem skal vi alle møde på hjemmebane i anden runde. Det betyder, det er kampe, hvor vi kan have alle de fire spillere fra ligatruppen med. Samtidig skulle Mathias Gliese gerne blive klar. Så når vi har overstået kampen mod Grindsted, så tror jeg på, vi begynder at høste en del point, forklarede Allan P. Sørensen.

Mod HEI måtte han undvære en karantæneramt Jeppe Anneberg.

- Men det blev endnu værre. Mikkel Sandholm meldte sig syg, og Oliver Juhl Refsgaard er skulderskadet. Alligevel synes jeg, vi burde have vundet. For reserverne gjorde det fint. De ingen spillere fra U19-truppen bød alle fint ind, fortalte Allan P. Sørensen.

Kampen var meget tæt det meste af tiden.

- På et tidspunkt i anden halvleg førte vi med to-tre mål. Forsvaret var godt, indstillingen var fin, så jeg havde en god fornemmelse. Men så vendte kampen. HEI begyndte at dække 5:1. Det forstyrrede os en del i angrebsspillet. Samtidig var dommerne meget hårde ved os de sidste ti minutter - for at sige det pænt. Selv folk fra HEI mente, det var urimeligt. Så det endte med, at vi efter fin indstilling og disciplineret spil endte med at tabe, fordi vi brændte for meget, og fordi vi løb ind i rigelig modgang, sagde Allan P. Sørensen.

2. division herrer

HEI, Skæring-Skjern Håndbold 2 22-21 (9-10)

For Skjern Håndbold scorede Mathias Tang 6 (2), Tobias Vils 5, Niklas Moltke 3, Oliver Juhl Refsgaard 3, Jacob Kjær 2, Frederik Øster 1 og Rasmus Wilbek 1 mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce