Annonce
Håndbold

Skjern Håndbold 2 på nedrykningsplads, men træneren har ro i maven

Mathias Gliese forventes klar for Skjern Håndbold 2 efter nytår, og det kan blive vigtigt i Skjerns kamp for redning i 2. division. Arkivfoto
Selv om Skjern Håndbold 2 må holde vinterpause på næstsidstepladsen, har træner Allan P. Sørensen ro i maven. Kampprogrammet ser nemlig ganske godt ud efter nytår.

Aarhus: Noget lort.

Så kontant var Skjern Håndbolds andetholdstræner Allan P. Sørensen, da han skulle kommentere sit holds bundkamp ude mod HEI, Skæring.

For Skjern 2 tabte 22-21. Med det resultat ligger Skjern næstsidst et enkelt point over sidstepladsen.

- Men jeg er ikke så bekymret. Ikke endnu i hvert fald. For de fire hold, der ligger i bunden sammen med os, dem skal vi alle møde på hjemmebane i anden runde. Det betyder, det er kampe, hvor vi kan have alle de fire spillere fra ligatruppen med. Samtidig skulle Mathias Gliese gerne blive klar. Så når vi har overstået kampen mod Grindsted, så tror jeg på, vi begynder at høste en del point, forklarede Allan P. Sørensen.

Mod HEI måtte han undvære en karantæneramt Jeppe Anneberg.

- Men det blev endnu værre. Mikkel Sandholm meldte sig syg, og Oliver Juhl Refsgaard er skulderskadet. Alligevel synes jeg, vi burde have vundet. For reserverne gjorde det fint. De ingen spillere fra U19-truppen bød alle fint ind, fortalte Allan P. Sørensen.

Kampen var meget tæt det meste af tiden.

- På et tidspunkt i anden halvleg førte vi med to-tre mål. Forsvaret var godt, indstillingen var fin, så jeg havde en god fornemmelse. Men så vendte kampen. HEI begyndte at dække 5:1. Det forstyrrede os en del i angrebsspillet. Samtidig var dommerne meget hårde ved os de sidste ti minutter - for at sige det pænt. Selv folk fra HEI mente, det var urimeligt. Så det endte med, at vi efter fin indstilling og disciplineret spil endte med at tabe, fordi vi brændte for meget, og fordi vi løb ind i rigelig modgang, sagde Allan P. Sørensen.

2. division herrer

HEI, Skæring-Skjern Håndbold 2 22-21 (9-10)

For Skjern Håndbold scorede Mathias Tang 6 (2), Tobias Vils 5, Niklas Moltke 3, Oliver Juhl Refsgaard 3, Jacob Kjær 2, Frederik Øster 1 og Rasmus Wilbek 1 mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce