Annonce
Håndbold

Skjern Håndbold 2 begynder at ligne en nedrykker til 3. division

Oliver Juhl Refsgaard scorede seks mål for Skjern Håndbold 2, men Skjern 2 tabte alligevel hjemme mod Svendborg. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Skjern Håndbold 2 tabte bundkampen hjemme mod Svendborg, og nu ligner Skjern 2 virkelig en nedrykker til 3. division.

Skjern: Skjern Håndbolds andethold er i problemer i bunden af 2. division. Det blev understreget søndag med et nederlag på 25-20 hjemme i bundkampen mod Svendborg.

- Ja det var ikke imponerende, det vi fik leveret, sagde træner Allan P. Sørensen da også.

Han kunne selvfølgelig pege på, at Tobias Vils blev skadet ret hurtigt, at Mathias Gliese ikke kunne skyde igennem, fordi han havde en dårlig skulder, og at Skjern følte sig forfulgt af den samme dommer, som de også følte sig forfulgt af, da de to hold mødtes i Svendborg.

- Men når det så er sagt, så ændrer det ikke ved, at angrebsspillet var for dårligt. Vi var slet ikke kyniske nok. Vi var alt for lette at bremse med spilstop, så vi fik ikke det rette flow i spillet. Det gjorde, vi spillede for individuelt, og det gav for mange afbrændere, forklarede Allan P. Sørensen.

Han var godt nok tilfreds med forsvaret. Det var først midt i anden halvleg, Svendborg fik skabt et overtag. Skjern forsøgte at vende tingene med offensivt forsvar, men det hjalp ikke nok. Skjern ligger stadig sidst med stor risiko for at rykke ned i 3. division.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-Svendborg 20-25 (11-12)

Målscorere Skjern Håndbold: Oliver Juhl Refsgaard 6, Nicklas Moltke 3, Jacob Kjær 3, Mathias Gliese 3, Jeppe Anneberg 3 (2) og Rasmus Meyer 2. Straffekast: Skjern 4 (2 mål), Svendborg 2 (1 mål). Udvisninger: Skjern fem, Svendborg en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det lyder godt, men: De passer ikke på Danmark

Det er så let at stille sig op og sige, at ”jeg passer på Danmark”. Det lyder godt. Man virker handlekraftig. Men når man som Mette Frederiksen er statsminister, har man andre forpligtelser end at gå med de nemme og populære løsninger, som hun gjorde, da hun præsenterede regeringens bud på, hvordan vi forhindrer terrordømte i at planlægge og udføre mere terror, når de er sluppet ud af fængslet. En regeringschef har pligt til at vælge løsninger, der holder sig inden for rammerne af, hvilken type land vi gerne vil være. Og her svigtede Mette Frederiksen. Hun foreslår nemlig, at personer, der har afsonet en dom for terror, kan forbydes at færdes i bestemte områder og have kontakt til bestemte personer i op til ti år. For at undersøge, om de overholder forbuddet, skal politiet have ret til uden dommerkendelse at trænge ind i deres hjem og undersøge deres computere. Det er her, statsministeren glemmer sin forpligtelse over for retsstatens principper. Grundloven siger helt uden dikkedarer i paragraf 72, at både husundersøgelser og undersøgelser af borgernes kommunikation kun kan ske efter en retskendelse. Der står dog også, at man kan lave love, der giver undtagelse fra paragraffen, og det er så dét, regeringen vil gøre. Men det er grundlæggende helt forkert. Regeringens forslag om at øge straffene for terror og terrorrelaterede forbrydelser betragteligt er helt i orden. Det er også rimeligt at udstede forbud om ophold og kommunikation for denne ekstraordinært usympatiske gruppe af forbrydere. Og spark dem endelig ud af landet, når der er lovhjemmel til det. Det må bare aldrig blive andre end en domstol, der gør domstolenes arbejde. Magtens tredeling er et princip, der ikke må fraviges. Hverken politikere eller myndigheder skal afsige domme eller udstede retskendelser. Det skal kun dommere. Det har regeringens normale støtter forstået, men de borgerlige partier sikrer flertallet til endnu et skridt væk fra retsstaten. De skulle skamme sig. De passer ikke på Danmark.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];