x
Annonce
Håndbold

Skjern Håndbold 2 begynder at ligne en nedrykker til 3. division

Oliver Juhl Refsgaard scorede seks mål for Skjern Håndbold 2, men Skjern 2 tabte alligevel hjemme mod Svendborg. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Skjern Håndbold 2 tabte bundkampen hjemme mod Svendborg, og nu ligner Skjern 2 virkelig en nedrykker til 3. division.

Skjern: Skjern Håndbolds andethold er i problemer i bunden af 2. division. Det blev understreget søndag med et nederlag på 25-20 hjemme i bundkampen mod Svendborg.

- Ja det var ikke imponerende, det vi fik leveret, sagde træner Allan P. Sørensen da også.

Han kunne selvfølgelig pege på, at Tobias Vils blev skadet ret hurtigt, at Mathias Gliese ikke kunne skyde igennem, fordi han havde en dårlig skulder, og at Skjern følte sig forfulgt af den samme dommer, som de også følte sig forfulgt af, da de to hold mødtes i Svendborg.

- Men når det så er sagt, så ændrer det ikke ved, at angrebsspillet var for dårligt. Vi var slet ikke kyniske nok. Vi var alt for lette at bremse med spilstop, så vi fik ikke det rette flow i spillet. Det gjorde, vi spillede for individuelt, og det gav for mange afbrændere, forklarede Allan P. Sørensen.

Han var godt nok tilfreds med forsvaret. Det var først midt i anden halvleg, Svendborg fik skabt et overtag. Skjern forsøgte at vende tingene med offensivt forsvar, men det hjalp ikke nok. Skjern ligger stadig sidst med stor risiko for at rykke ned i 3. division.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-Svendborg 20-25 (11-12)

Målscorere Skjern Håndbold: Oliver Juhl Refsgaard 6, Nicklas Moltke 3, Jacob Kjær 3, Mathias Gliese 3, Jeppe Anneberg 3 (2) og Rasmus Meyer 2. Straffekast: Skjern 4 (2 mål), Svendborg 2 (1 mål). Udvisninger: Skjern fem, Svendborg en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Stram op – og hold fast i lukkeloven

Læserbrev: Over de sidste uger har butiksansatte knoklet r…. ud af bukserne. Uden at kny sørger medarbejderne i vores butikker for, at der er fyldt op på hylderne, så vi alle sammen kan få mad på bordet, toiletpapir og andre fornødenheder. Og mange danske familier har fået deres køkkenskabe fyldt godt op. De butiksansatte har brug for påskens fridage til et velfortjent hvil. Derfor bør man ikke suspendere lukkeloven henover helligdagene. I denne tid, hvor myndighedernes anbefalinger er at blive hjemme og undgå tæt kontakt til andre mennesker, løber butiksansatte en daglig risiko med kontakt med flere hundrede kunder om dagen. De sætter eget helbred på spil for at passe deres job. Butiksledelserne rundt om gør alt, hvad de kan, for at passe godt på de ansatte med håndsprit, hyppig håndvask, plexiglasplader ved kassen og ’Hold afstand’-skilte på gulvene. Stor ros for det. Men at arbejde under de forhold er anstrengende. Helligdagene i påsken med lukkede butikker kan også være med til at passe på de ansatte, så de kan blive ved med at passe deres arbejde, så længe corona-krisen varer. Derfor, kære politikere: Hold fast i lukkeloven! Og så skal familien Danmark altså stramme op. Lad nu være med at klathandle en liter mælk og en pakke gær. Køb ind til flere dage og lad én person klare det. Det er heller ikke nu, I skal hele familien afsted på ose-tur i de lokale butikker for at se på nye ipads, havetrampolin til ungerne eller lamper til stuen. Det er måske fristende for at skabe et afbræk i tiden med hjemmeskole, men lad være. Jo flere I kommer sammen, jo større risiko udsætter I butikspersonalet for. Ring til den lokale butik i stedet og lav en aftale om at få leveret varen – eller at I kan hente den pakket i en pose. Så kan I både støtte vores midt- og vestjyske butikker og passe godt på de ansatte og jer selv samtidig.

Annonce