Annonce
Skjern Håndbold

Skjern grundlagde solid sejr før pausen

Jan Grebenc greb chancden med tre scoringer allerede i første halvleg, da Skjern Håndbold sikkert slog Nordsjælland Håndbold. Arkivfoto: Ole Nielsen
Helt som ventet havde Skjern Håndbold ikke problemer med at slå Nordsjælland. Det blev til en sikker sejr på 36-22 efter føring på 18-9 ved pausen.

Skjern: Man var blevet overrasket, hvis Nordsjælland Håndbold kunne true Skjern Håndbold i torsdagens kamp i Skjern Bank Arena.

Og det blev da heller ikke tilfældet, selv om Skjern var lidt lang tid om at komme i gang.

I de første minutter var der lige lidt for mange kiksede forsøg på indspil, der var løse afslutninger, og det var bare ikke optimalt, det hjemmeholdet viste. Derfor førte Nordsjælland da også 3-2 efter otte minutters spil.

Nordsjælland var med til 7-6 efter et kvarters tid, men så var det også sket.

Skjern rykkede til 13-6, og ved pausen var føringen på 18-9.

Skjern var skarpe i kontrafasen med syv mål. På det område kunne Nordsjælland slet ikke være med. De udnyttede kun en enkelt af fire kontramuligheder.

Og det var målmand Emil Nielsens fortjeneste. Han reddede straffekast tildelt i kontraløb, og han tog to gange, hvor gæsterne havde frit løb mod mål. Det var nogle af højdepunkterne i en halvleg, hvor Emil Nielsen stod med 50 procent.

Et andet lyspunkt var Jan Grebenc. Helt usædvanligt blev sloveneren noteret for tre mål inden pausen.

Efter pausen skiftede Skjern ud på flere pladser. Sebastian Augustinussen fik chancen som højre fløj, Benjamin Jakobsen kom på stregen, Jonathan Stenbäcken og Kasper Søndergaard spillede i bagkæden sammen og så videre.

Det svækkede ikke Skjern. Sebastian Augustinussen var meget stærk, og de andre fulgte trop.

Det gjorde Björgvin Gustavsson så sandelig også. Den islandske målmand havde mange redninger, og det krydrede han med tre fine scoringer på lange udkast i tomt mål.

I det hele taget leverede Skjern en så solid og koncentreret indsats, at det ikke har været sjovt at være Nordsjælland Håndbold.

Annonce
Sport For abonnenter

Plus og minus til lokale fodboldhold: RIFs andethold overrasker med sejr over tophold, forventet sejr til Spjald og nederlag til to serie 3-mandskaber

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

HB skifter ud på trænerbænken

Annonce