Annonce
Ringkøbing-Skjern

Skjern GFs træner John Pagaard: Vi fejrede oprykning til serie 1 selv om sæsonen måske ikke er helt forbi

Jonas Fowle lagde op til målet til 3-0 og scorede selv til 4-0, da Skjern GF slog Spangsbjerg. Efter sejren fejrede Skjern GF oprykning til serie 1, selv om sæsonen ikke er spillet helt færdig. Arkivfoto: privat
Sæsonen er ikke officielt forbi, men alligevel turde Skjern GF godt fejre oprykning til serie 1 efter sejr på 4-0 over Spangsbjerg.
Annonce

Skjern: Hvordan fejrer man, at man lige har vundet 4-0, og at man ligger på førstepladsen et enkelt point foran Grindsted efter 13 af 14 spillerunder, og at der er sat en foreløbig stopper for den lokale seriefodbold?

- Vi holder oprykningsfest sådan helt internt på holdet. Ikke vildt og voldsomt men vi holder fest, lød svaret fra Skjern GFs træner John Pagaard lørdag aften.

Lige som så mange andre havde han ikke vished for, hvad konsekvensen af de nye corona-restriktioner kommer til at betyde.

- Men vi regner da med, at vi rykker op. Hvis det så viser sig, vi skal spille den sidste kamp mod HTS på et eller andet tidspunkt alligevel, ja så spiller vi den kamp - og vinder den. Så rykker vi op alligevel. Men alt i alt - tingene er ude af vore hænder. Vi krydser bare fingre for, at vi bliver oprykkere, og det synes jeg også, vi har fortjent, fortsatte John Pagaard.

Annonce

Spillede Spangsbjerg ud af banen

Han havde set sit hold spille Spangsbjerg ud af banen den første halve times tid. Der var intet at sætte en finger på. Efter 2-0 blev der slappet lidt af, så gæsterne fik et par chancer, men da det så blev 3-0 inden pausen, var alt afgjort.

Det var Kasper Chopart, der åbnede scoringen med et fladt skud til fjerneste stolpe efter oplæg fra Jens Chr. Sørensen i et flot opspil. Minuttet efter var det Martin Pagaard, der med et følt skud i godt angreb sendte bolden i mål til 2-0. Lige inden pausen scorede Kristian Knak på hovedstød efter indlæg fra Jonas Fowle lige sådan, som Skjern havde snakket om det i oplægget til kampen.

- I anden halvleg tog vi det lidt for roligt. Helt naturligt foran med tre. Spangsbjerg fik deres muligheder, men i Niclas Bro Stefansen har vi efter min mening puljens bedste målmand, så sammen med Michael Dawt Bik og Thomas Juhl Hansen i midterforsvaret holdt de stand med stærkt spil, fortalte John Pagaard.

Efter en times tid scorede Jonas Fowle på oplæg fra Jens Chr. Sørensen til 4-0. Så kunne oprykningsfesten så småt begynde i Skjern GF.

Serie 2 pulje 21

Skjern GF-Spangsbjerg IF 4-0 (3-0)

Mål: 21. minut: 1-0 ved Kasper Chopart. 22. minut: 2-0 ved Martin Pagaard. 45. minut: 3-0 ved Kristian Knak. 61. minut: 4-0 ved Jonas Fowle. Ingen udvisninger eller advarsler. Skjern skiftede Lasse Harring og Mathias Obling ind i anden halvleg, hvor der blev skiftet ud flere gange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm For abonnenter

Rasmus Paludans skolekøb får en vinterkold modtagelse: - Det her kan skabe splittelse i byen

Annonce