Annonce
Fodbold

Skjern GFs træner John Pagaard fik sejr på 6-1 i fødselsdagsgave

Kasper Chopart var på pletten med hele tre scoringer mod Tjæreborg. Arkivfoto: Tommy Kofoed
En helt igennem flot indsats og tre scoringer af altid farlige Kasper Chopart sikrede Skjern GF en solid sejr på 6-1 over Tjæreborg i serie 2. Nu venter en tidlig topkamp på lørdag mod Ølstrup G&U.

Skjern: Skjern GFs cheftræner John Pagaard havde fødselsdag onsdag, og meget passende gav hans spillere ham en fornem sejr på 6-1 over Tjæreborg i fødselsdagsgave.

- Så kan jeg vist ikke forlange mere. Den gave blev jeg glad for, sagde John Pagaard.

Han havde set sine spillere levere en ny god indsats.

- Super spil. Første halvleg var helt kanon. Vi var gode til at holde bolden i gang. Midtbanen styrede spillet, vi kom ud på kanterne, hvor vi hele tiden udfordrede Tjæreborg. Vi var højt oppe i tempo hele tiden. Igen skiftede vi tidligt tre mand ud, og det gør, at vi kan køre på samtlige 90 minutter. Det er rigtigt fint, fortalte John Pagaard.

Allerede efter ti minutter blev det 1-0. Jacob Ørbæk Juel-Nielsen fandt Kasper Chopart, der scorede fladt med skud til fjerneste stolpe. Der var to-tre gode chancer mere, inden det kort før pausen blev 2-0. Denne gang gik Nicolai Bro Iversen til baglinjen i venstre side, og hans bold skråt bagud sendte Kasper Chopart igen fladt i mål ved fjerneste stolpe.

- I pausen roste jeg spillerne. Det var måske dumt, for de startede med at tage for let på det i de første minutter. Det kostede en reducering, og lidt senere måtte målmand Martin Rasmussen hive en stor redning frem for at forhindre udligning. Det var en forskrækkelse for os, sagde John Pagaard.

Heldigvis havde han Kasper Chopart - Gammelnok som han kaldte den tredobbelte målscorer - som øgede til 3-1. Flot skud fra kanten af feltet.

Minuttet efter var Kasper Chopart på spil igen. Han stod for en perfekt frispilning til målscorer Kristian Knak til 4-1.

Lasse Harring havde et godt forsøg på direkte frispark, inden han kort efter fik et forsøg mere lidt tættere på mål. Denne gang blev bolden sendt i målhjørnet til 5-1. Kort før tid endte flot opspil helt nede fra med, at Frederik Tønder spillede Lasse Harring fri til 6-1.

- Nu venter der en tidlig topkamp ude mod Ølstrup lørdag klokken 13.30.

- Vi var i samme situation i foråret. Dengang gik det skidt for os med nederlag på 5-0. Vi skulle gerne have et andet resultat på lørdag. Jeg synes i hvert fald, vi spiller bedre, end vi gjorde i foråret, sagde John Pagaard. der havde ros til alle 14 mand for en flot indsats mod Tjæreborg.

Serie 2 pulje 21

Skjern GF-Tjæreborg IF 6-1

Mål: 10. minut: 1-0 ved Kasper Chopart. 41. minut: 2-0 ved Kasper Chopart. 49. minut: 2-1. 67. minut: 3-1 ved Kasper Chopart. 68. minut: 4-1 ved Kristian Knak. 73. minut: 5-1 ved Lasse Harring. 86. minut: 6-1 ved Lasse Harring. Ingen udvisninger eller advarsler. Skjern skiftede Martin Pagaard, Kristian Knak og Steven Bruun ind efter 33 minutter for Jacob Ørbæk Juel-Nielsen, Erik Rønne Kristensen og Lasse Harring, og senere blev der skiftet flittigt ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce