Annonce
Fodbold

Skjern GFs træner John Pagaard fik sejr på 6-1 i fødselsdagsgave

Kasper Chopart var på pletten med hele tre scoringer mod Tjæreborg. Arkivfoto: Tommy Kofoed
En helt igennem flot indsats og tre scoringer af altid farlige Kasper Chopart sikrede Skjern GF en solid sejr på 6-1 over Tjæreborg i serie 2. Nu venter en tidlig topkamp på lørdag mod Ølstrup G&U.

Skjern: Skjern GFs cheftræner John Pagaard havde fødselsdag onsdag, og meget passende gav hans spillere ham en fornem sejr på 6-1 over Tjæreborg i fødselsdagsgave.

- Så kan jeg vist ikke forlange mere. Den gave blev jeg glad for, sagde John Pagaard.

Han havde set sine spillere levere en ny god indsats.

- Super spil. Første halvleg var helt kanon. Vi var gode til at holde bolden i gang. Midtbanen styrede spillet, vi kom ud på kanterne, hvor vi hele tiden udfordrede Tjæreborg. Vi var højt oppe i tempo hele tiden. Igen skiftede vi tidligt tre mand ud, og det gør, at vi kan køre på samtlige 90 minutter. Det er rigtigt fint, fortalte John Pagaard.

Allerede efter ti minutter blev det 1-0. Jacob Ørbæk Juel-Nielsen fandt Kasper Chopart, der scorede fladt med skud til fjerneste stolpe. Der var to-tre gode chancer mere, inden det kort før pausen blev 2-0. Denne gang gik Nicolai Bro Iversen til baglinjen i venstre side, og hans bold skråt bagud sendte Kasper Chopart igen fladt i mål ved fjerneste stolpe.

- I pausen roste jeg spillerne. Det var måske dumt, for de startede med at tage for let på det i de første minutter. Det kostede en reducering, og lidt senere måtte målmand Martin Rasmussen hive en stor redning frem for at forhindre udligning. Det var en forskrækkelse for os, sagde John Pagaard.

Heldigvis havde han Kasper Chopart - Gammelnok som han kaldte den tredobbelte målscorer - som øgede til 3-1. Flot skud fra kanten af feltet.

Minuttet efter var Kasper Chopart på spil igen. Han stod for en perfekt frispilning til målscorer Kristian Knak til 4-1.

Lasse Harring havde et godt forsøg på direkte frispark, inden han kort efter fik et forsøg mere lidt tættere på mål. Denne gang blev bolden sendt i målhjørnet til 5-1. Kort før tid endte flot opspil helt nede fra med, at Frederik Tønder spillede Lasse Harring fri til 6-1.

- Nu venter der en tidlig topkamp ude mod Ølstrup lørdag klokken 13.30.

- Vi var i samme situation i foråret. Dengang gik det skidt for os med nederlag på 5-0. Vi skulle gerne have et andet resultat på lørdag. Jeg synes i hvert fald, vi spiller bedre, end vi gjorde i foråret, sagde John Pagaard. der havde ros til alle 14 mand for en flot indsats mod Tjæreborg.

Serie 2 pulje 21

Skjern GF-Tjæreborg IF 6-1

Mål: 10. minut: 1-0 ved Kasper Chopart. 41. minut: 2-0 ved Kasper Chopart. 49. minut: 2-1. 67. minut: 3-1 ved Kasper Chopart. 68. minut: 4-1 ved Kristian Knak. 73. minut: 5-1 ved Lasse Harring. 86. minut: 6-1 ved Lasse Harring. Ingen udvisninger eller advarsler. Skjern skiftede Martin Pagaard, Kristian Knak og Steven Bruun ind efter 33 minutter for Jacob Ørbæk Juel-Nielsen, Erik Rønne Kristensen og Lasse Harring, og senere blev der skiftet flittigt ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Leder For abonnenter

For lidt og for meget: Pas på vores unge mennesker

Bare kom i gang! Tag dig sammen! Jeg har da aldrig taget skade af... Men på den anden side: Skal jeg ikke lige gøre det for dig? Pas nu godt på dig selv - og husk, at du altid kan spørge mig om hjælp. Det er da også alt for hårdt for dig, at ... For lidt og for meget fordærver som bekendt alt. Det gælder også for de unges fritidsarbejde. Fire rektorer på uddannelsesinstitutioner i Ringkøbing-Skjern har her i avisen hejst et advarende flag: De og deres lærere oplever, at mange unge arbejder alt for meget. Eleverne bliver trætte og deprimerede, når kalenderen byder på skoledage fra 8 til 15, efterfulgt af arbejde fra 16 til 22. Læg dertil, at der gerne skulle være tid til også at lave sine lektier - så hænger døgnet ikke ret godt sammen længere. På Facebook var nogle af kommentatorerne til rektorernes opråb ude med en opfordring til de unge om bare at tage sig sammen. Beskyldninger om curling og klassikeren 'i min tid ...' blev trukket af stalden - for set i bakspejlet har man selvsagt altid oplevet det, der var meget værre. Men er det curling at opfordre forældre og arbejdsgivere til ikke at presse de unge til for mange og for lange vagter? Jeg synes det ikke. Lige så godt, det er, at de unge i Ringkøbing-Skjern Kommune er blandt landets mest arbejdsomme, når det gælder fritidsjob ved siden af skolen - lige så skidt vil det være for både vores samfund og for de unge selv, hvis de knokler på i en grad, så de glemmer at gøre nok ved den uddannelse, som trods alt er deres hovedbeskæftigelse. Det er vigtigt og rigtigt, at vores børn og unge lærer, at ansvarlighed og arbejdsomhed betaler sig. Fritidsjob baner vejen for uddannelse og 'rigtige' voksenjob. Men for lidt og for meget fordærver alt - så kære forældre: Hold lige lidt snor i, at der er en fornuftig balance mellem skole og fritid. Kære virksomheder: Find fleksible løsninger for jeres unge ansatte, så de både kan passe jobbet og skolen. Og kære, kloge Facebook-kommentatorer: Hvis man pudser sine generationsbriller og kigger rigtig godt efter, er nutidens ungdom måske ikke så meget værre og mere forkælede, end vi selv var ...

Annonce