Fodbold

Skjern GFs oprykkere vandt igen

Martin Pagaard her iu midten i sidste sæson i kamp mod Skjern GF. Lørdag scorede Martin Pagaard sejrsmålet til 2-1 for sin nye klub Skjern GF. Arkivfoto: Henrik Olesen
Spillet var ikke specielt godt, men det lykkedes Skjern GF at fighte sig til en sejr på 2-1 ude over BK 06 Esbjerg i serie 2.

Esbjerg: Skjern GFs oprykkere vandt igen.

- Men det var ikke på godt spil. Vi nåede slet ikke det niveau, vi var på i første runde, fortalte Skjerns træner John Pagaard.

Den manglende kvalitet i spillet blev til gengæld opvejet af en mandfolkepræstation af de mange unge spillere. Og det lykkedes også at holde hovedet koldt i en kamp, der ind imellem var ret intens.

I første halvleg hang spillet slet ikke sammen for Skjern. John Pagaard kunne se på fejlaflevering efter fejlaflevering. Og han kunne se hjemmeholdet komme foran på en tilfældig returbold. Skjern havde kun en enkelt chance i første halvleg, hvor Thomas Juhl Hansen fik et hovedstød reddet.

- Heldigvis holdt vi fast i troen på, det kunne lade sig gøre at vinde. Spillet blev en smule bedre efter pausen, hvor forsvaret fik lukket meget flot ned. Esbjerg kom ikke rigtig frem til noget, fortalte John Pagaard.

Skjern skabte selv muligheder, jo længere kampen skred frem. Udligningen kom efter 74 minutters spil, hvor Jonas Fowle kanonerede et indlæg i nettet til 1-1.

Skjern pressede på, og omkring ti minutter før tid kom sejrsmålet. Frederik Akselsen kom igennem til baglinjen, og hans bold skråt bagud i feltet udnyttede Martin Pagaard til scoring til 2-1.

- Vi havde flere chancer, og selv om vi ikke spillede specielt godt, så vandt vi altså. En perfekt start for os med to sejre i to kampe, men vi kigger stadig nedad i tabellen, sagde John Pagaard, der på fredag skal have sine tropper ud i topopgør ude mod ligeledes ubesejrede Ølstrup G&U.

Serie 2 pulje 21

BK 06 Esbjerg-Skjern GF 1-2

Mål: 28. minut: 1-0. 74. minut: 1-1 ved Jonas Fowle. 80. minut: 1-2 ved Martin Pagaard. Advarsler til Esbjerg efter 78 og 93 minutter og en til Skjerns Michael Bik efter 28 minutter. Skjern skiftede Nicolai Bro Iversen ind efter 38 minutter for Michael Bik, ved pausen kom Martin Pagaard på banen for Lasse Harring, og efter 65 minutter kom Kristian Knak på banen for Steven Bruun.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF