Fodbold

Skjern GFs oprykkere vandt igen

Martin Pagaard her iu midten i sidste sæson i kamp mod Skjern GF. Lørdag scorede Martin Pagaard sejrsmålet til 2-1 for sin nye klub Skjern GF. Arkivfoto: Henrik Olesen
Spillet var ikke specielt godt, men det lykkedes Skjern GF at fighte sig til en sejr på 2-1 ude over BK 06 Esbjerg i serie 2.

Esbjerg: Skjern GFs oprykkere vandt igen.

- Men det var ikke på godt spil. Vi nåede slet ikke det niveau, vi var på i første runde, fortalte Skjerns træner John Pagaard.

Den manglende kvalitet i spillet blev til gengæld opvejet af en mandfolkepræstation af de mange unge spillere. Og det lykkedes også at holde hovedet koldt i en kamp, der ind imellem var ret intens.

I første halvleg hang spillet slet ikke sammen for Skjern. John Pagaard kunne se på fejlaflevering efter fejlaflevering. Og han kunne se hjemmeholdet komme foran på en tilfældig returbold. Skjern havde kun en enkelt chance i første halvleg, hvor Thomas Juhl Hansen fik et hovedstød reddet.

- Heldigvis holdt vi fast i troen på, det kunne lade sig gøre at vinde. Spillet blev en smule bedre efter pausen, hvor forsvaret fik lukket meget flot ned. Esbjerg kom ikke rigtig frem til noget, fortalte John Pagaard.

Skjern skabte selv muligheder, jo længere kampen skred frem. Udligningen kom efter 74 minutters spil, hvor Jonas Fowle kanonerede et indlæg i nettet til 1-1.

Skjern pressede på, og omkring ti minutter før tid kom sejrsmålet. Frederik Akselsen kom igennem til baglinjen, og hans bold skråt bagud i feltet udnyttede Martin Pagaard til scoring til 2-1.

- Vi havde flere chancer, og selv om vi ikke spillede specielt godt, så vandt vi altså. En perfekt start for os med to sejre i to kampe, men vi kigger stadig nedad i tabellen, sagde John Pagaard, der på fredag skal have sine tropper ud i topopgør ude mod ligeledes ubesejrede Ølstrup G&U.

Serie 2 pulje 21

BK 06 Esbjerg-Skjern GF 1-2

Mål: 28. minut: 1-0. 74. minut: 1-1 ved Jonas Fowle. 80. minut: 1-2 ved Martin Pagaard. Advarsler til Esbjerg efter 78 og 93 minutter og en til Skjerns Michael Bik efter 28 minutter. Skjern skiftede Nicolai Bro Iversen ind efter 38 minutter for Michael Bik, ved pausen kom Martin Pagaard på banen for Lasse Harring, og efter 65 minutter kom Kristian Knak på banen for Steven Bruun.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Redningsaktion på fjorden: Lys fra mobiltelefon reddede ung sejler

Skjern

Mand omkom i solouheld i morges: Blev erklæret død på stedet

Ringkøbing

Vandringsmænd slog deres egen rekord: Fynboer indsamlede 85.553 kroner til kritisk syge børn

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Annonce