Fodbold

Skjern GFs andethold på vej i serie 3

Simon Jørgensen scorede tre gange for Troldhede GIF, da de vandt 5-3 i Tim. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Skjern GF vandt den meget afgørende topkamp i serie 4 hjemme mod FodboldHoldet med 3-0. Det betyder, Skjern GF 2 kun mangler fire point i de to sidste kampe for at rykke op i serie 3.

Serie 4 pulje 61

Skjern GF 2-FodboldHoldet 3-0

1-0 efter 35 minutter ved Mathias Tang spillet fri af Jonas Fowle.

2-0 efter 56 minutter ved Mathias Tang på oplæg fra Andreas Filskov Andersen.

3-0 efter 76 minutter ved Rasmus Karkov på langt sololøb, efter Jonas Fowle havde sparket væk efter hjørnespark til FodboldHoldet.

- Perfekt. Nu kan vi selv afgøre det hele. Og det skal vi kunne gøre med en udekamp mod bundholdet Ølstrup og så en hjemmekamp i sidste runde mod Troldhede. Vi vidste, at det var alt eller intet i dag, så vi fik samlet et meget stærkt hold. Det kunne ikke blive bedre, når man ser på, hvem vi havde til rådighed. Vi var altdominerende, og vi blev ved med at presse hårdt på, selv om vi var foran 2-0. Vi havde jo tabt 3-1 til dem i første runde, så vi skulle vinde 3-0 for at være bedst indbyrdes. Perfekt, sagde Skjerns træner Jan Thomsen.

Tim GIF-Troldhede GIF 3-5

0-1 efter 18 minutter ved Ulrik Nørremark på hovedstød efter hjørnespark fra Morten Agerbo ganske kort efter, Ulrik Nørremark var kommet på banen.

1-1 efter 26 minutter ved Mads Susgaard Andersen på en løs bold efter hjørnespark.

2-1 efter 27 minutter ved Jacob Andersen på et meget flot skud på oplæg fra Malthe Kvistgaard Kristensen.

2-2 efter 44 minutter ved Lasse Lux Pedersen, der selv erobrede bolden fra Tims forsvar.

2-3 efter 55 minutter ved Simon Jørgensen på frispilning fra Fani Bechian.

2-4 efter 61 minutter ved Simon Jørgensen på oplæg fra Minescu Petronel.

3-4 efter 67 minutter ved Kristen Vang Petersen på hovedstød efter indlæg fra Daniel Baden på en returbold efter hjørnespark.

3-5 efter 80 minutter ved Simon Jørgensen på oplæg fra Lasse Lux Pedersen.

- Træls at tabe den kamp. Ved 2-1 havde vi en dobbeltchance, hvor bolden tog stolpen. Mål der kunne måske have knækket Troldhede, der i stedet kom på 2-2 lige før pausen. Vi havde et hav af chancer, men vi var ikke effektive nok. Nu skal vi hente point på søndag mod Ølstrup for at redde os, fortalte Tims træner Rasmus Voldsgaard.

- Vi havde to store chancer, mens vi var foran 1-0. Derfor var det skidt, at vi i stedet kom bagud. Heldigvis fik vi en vigtig udligning inden pausen. I anden halvleg havde vi rigtig godt fat, og jeg synes, vi fik så meget styr på kampen, at det var fortjent, vi vandt, fortalte Troldhedes holdleder Thomas Nymann.

Troldhede har i øvrigt meldt afbud til fredagens hjemmekamp mod FodboldHoldet.

- Der gik lidt misforståelser i det. Vi fik flyttet kampen fra søndag til fredag, hvor det så viste sig, at vi har seks afbud. Lidt noget rod, fortalte Thomas Nymann.

Spjald IF 2-Ringkøbing IF 3 0-8

0-1 efter ti minutter ved Rasmus Hansen på oplæg fra Mikkel Holk Madsen.

0-2 efter 20 minutter ved Rasmus Hansen på oplæg fra Patrick Kirkegaard Vestergaard.

0-3 efter 36 minutter ved Andreas Spangsberg.

0-4 efter 60 minutter ved Tobias Bro Skuldbøl.

0-5 efter 67 minutter ved Rasmus Hansen.

0-6 efter 76 minutter ved Rasmus Hansen.

0-7 efter 86 minutter ved Rasmus Hansen.

0-8 efter 88 minutter ved Patrick Kirkegaard Vestergaard på oplæg fra Tobias Bro Skuldbøl.

- Vi skulle have vundet 18-0 i en kamp, hvor Rasmus Hansen var brandvarm med fire scoringer. Selv om vi vandt, var resultaterne dårlige for os. FodboldHoldet er bedre end os indbyrdes, og da de får tre point uden kamp mod Troldhede, og de har hjemmekamp mod Ølstrup i sidste runde, ser det ud til, FodboldHoldet snupper andenpladsen lige foran os. Ærgerligt, fortalte RIFs holdleder Alen Mesic.

0/0
Annonce
Tarm For abonnenter

Jonas har fans verden over - men skal stadig gå tur med hunden Pepsi hjemme i Tarm

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce