Annonce
Fodbold

Skjern GF sparkede fodboldsæsonen i gang med 46 mand til den første træning

Det var en ordentlig flok, Skjern GF kunne mønstre til årets første udendørs træning. Privatfoto
Skjern GF har allerede indledt forberedelserne til den kommende fodboldsæson. Og med hele 46 mand på træningsbanen og fem afbud fik klubben stor opbakning.

Skjern: Der var en overvældende opbakning med hele 46 spillere på banen, da Skjern GFs seniorafdeling så småt startede sæsonen med en let omgang træning på kunstgræsbanen i weekenden.

Formand Niels P. Olesen bød velkommen ved klubhuset, inden trænerne tog over. Igen i denne sæson er John Pagaard cheftræner for førsteholdet i serie 2 med Jonas Christensen som assistent, mens andetholdet i serie 4 og tredjeholdet i serie 5 skal ledes af Jan Thomsen, Aubry Shema og Samuel Zink.

Efter træning var der som sædvanlig suppe i klublokalet, og der kom trænerne ind på forårets program omkring træning, træningskampe og træningslejren i Holland i dagene 11.-15. marts. Træningen starter for alvor tirsdag i denne uge.

- Det var fantastisk med det store fremmøde, og ud over de velkendte ansigter var der også enkelte nye. Ydermere var der fem afbud fra spillere, vi ved, dukker op senere. Vi glæder os allerede vildt til, at turneringen starter. Desværre kom vi i serie 2 ikke i pulje med Spjald IF og Ølstrup G&U, der kom i en anden pulje end os og BK Klitten, hvor vi skal møde hold sydfra som Andrup, Oksbøl, Grindsted, Spangsbjerg og Esbjerg IF 92 i pulje 21. Vi havde gerne set flere lokalopgør, for de kampe er altid lidt sjovere, og de trækker også flere tilskuere på stadion, fortæller John Pagaard efter en ganske fornem sæsonstart.

Annonce
Det kan godt være, det i kalenderen er vinter, men der var altså enkelte, der trænede i shorts ved sæsonpremieren midt i januar. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Dagbladet mener: Man bliver stolt over de fastboendes 'folkebevægelse'

Man bliver flov overfor turisterne. Sådan lyder den korte, kontante begrundelse for et initiativ, der forleden fik 20 lokale frivillige til at trække i gummistøvlerne og trodse møgvejret for at bruge deres lørdag på at samle de store mængder affald op, som i månedsvis har skæmmet grøfterne langs Klitvejen. Bag initiativet står Hvide Sande-parret Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen. Det er dem, der har følt sig så flove over at se den smukke Margueritrute omdannet til en skamfuld skralderute, at de har valgt at tage affaldssækken i egen hånd og gøre noget ved sagen. I første hug blev 74 sække fyldt med øldåser, flasker, slikposer og meget andet skidt. 74 sække! Men der er såmænd tilstrækkeligt med skrald tilbage til, at man kan samle lige så meget op og mere til, når succesen gentages lørdag 29. februar - selvfølgelig forudsat, at der også denne gang dukker en pæn flok frivillige kræfter op, som vil bruge lidt af weekenden på en fælles forskønnelse af grøftekanten. De store mængder affald dukkede op til overfladen, da kommunens folk for nogle måneder siden rensede grøfterne op for at gøre dem i stand til bedre at kunne tage de store mængder af regnvand. Der var røster fremme om, at kommunen burde rydde op efter oprensningen, men afdelingsleder for Vej og Park Kristian Korsholm måtte med beklagelse afvise, at det kunne komme på tale. Det ville kræve mandetimer, der ikke er budget til, forklarede han. Det er sund fornuft, at kommunens ressourcer lige nu gør bedst fyldest ved at blive brugt på at skaffe afløb for de enorme vandmængder. Og det er udtryk for et beundringsværdigt borgersind, når private mennesker som Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen ikke nøjes med at brokke sig over kommunen eller måske rense lidt på egen matrikel, men i stedet går forrest i en hel lille 'folkebevægelse'. Herfra letter vi på sydvesten og bukker i stor respekt for initiativet. Mennesker som jer er der god grund til at være stolt af! Der er mulighed for at blive en del af 'bevægelsen', hvis man møder op på parkeringspladsen ved genbrugsstationen i Hvide Sande lørdag 29. februar klokken 10. Det er ganske gratis at deltage. Og hvis andre byer skulle lade sig inspirere, fortæller vi gerne om det i Dagbladet.

Annonce