Annonce
Fodbold

Skjern GF sparkede fodboldsæsonen i gang med 46 mand til den første træning

Det var en ordentlig flok, Skjern GF kunne mønstre til årets første udendørs træning. Privatfoto
Skjern GF har allerede indledt forberedelserne til den kommende fodboldsæson. Og med hele 46 mand på træningsbanen og fem afbud fik klubben stor opbakning.
Annonce

Skjern: Der var en overvældende opbakning med hele 46 spillere på banen, da Skjern GFs seniorafdeling så småt startede sæsonen med en let omgang træning på kunstgræsbanen i weekenden.

Formand Niels P. Olesen bød velkommen ved klubhuset, inden trænerne tog over. Igen i denne sæson er John Pagaard cheftræner for førsteholdet i serie 2 med Jonas Christensen som assistent, mens andetholdet i serie 4 og tredjeholdet i serie 5 skal ledes af Jan Thomsen, Aubry Shema og Samuel Zink.

Efter træning var der som sædvanlig suppe i klublokalet, og der kom trænerne ind på forårets program omkring træning, træningskampe og træningslejren i Holland i dagene 11.-15. marts. Træningen starter for alvor tirsdag i denne uge.

- Det var fantastisk med det store fremmøde, og ud over de velkendte ansigter var der også enkelte nye. Ydermere var der fem afbud fra spillere, vi ved, dukker op senere. Vi glæder os allerede vildt til, at turneringen starter. Desværre kom vi i serie 2 ikke i pulje med Spjald IF og Ølstrup G&U, der kom i en anden pulje end os og BK Klitten, hvor vi skal møde hold sydfra som Andrup, Oksbøl, Grindsted, Spangsbjerg og Esbjerg IF 92 i pulje 21. Vi havde gerne set flere lokalopgør, for de kampe er altid lidt sjovere, og de trækker også flere tilskuere på stadion, fortæller John Pagaard efter en ganske fornem sæsonstart.

Det kan godt være, det i kalenderen er vinter, men der var altså enkelte, der trænede i shorts ved sæsonpremieren midt i januar. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Ny ejer skulle bruge mindre end et år på at gøre konkursbo til en god forretning: IPL Group har udsigt til overskud

Annonce