Annonce
Vestjylland

Skjern GF slået ud efter straffespark

Lasse Harring scorede både i den ordinære kamp og i straffesparkskonkurrencen, men det hjalp ikke Skjern GF videre i pokalturneringen. Arkivfoto: Henrik Olesen
Annonce

Højslev: Et kikset straffespark i en straffesparkskonkurrence.

Det kostede dyrt for Skjern GF i landspokalturneringens sjette runde, for det kostede et nederlag på 6-5 ude mod Højslev Station fra serie 2.


Vi havde spil og muligheder nok til at afgøre det både i den ordinære kamp og omkampen.

John Pagaard, træner for Skjern GF


I første halvleg af den ordinære kamp skete der ikke meget. Det var mere livligt i starten af anden halvleg, hvor Højslev kom foran, mens Skjern var en mand i undertal Efter 64 minutter udlignede Lasse Harring, da han fik en tå på et indlæg.

- Vi havde spil og muligheder nok til at afgøre det både i den ordinære kamp og omkampen, men vi var ikke skarpe nok, når vi fik en afslutningsmulighed, eller også var den afgørende aflevering upræcis, fortalte Skjerns træner John Pagaard.

Så der måtte en straffesparkskonkurrence til.

Den startede med en afbrænder af Thomas Juhl Hansen. På de næste fire spark scorede Jonas Fowle, Lasse Harring, Morten Andersen og Nicolai Bro Iversen. Men da Højslev scorede på alle deres fem forsøg, blev Skjern slået ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce