Annonce
Fodbold

Skjern GF havde alt spil men vandt kun 3-2

Niclas Stefansen blev kåret som Skjern GFs bedste spiller, da Skjern GF vandt 3-2 over Hviding i serie 2. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Skjern GF var bagud 2-0 hjemme mod Hviding, der havde scoret på kontrastød to gange, selv om Skjern vidste, Hviding satsede på de kontrastød. Heldigvis slog indskiftere til, så Skjern vandt 3-2.

Skjern: Da Skjern GF mødte Hviding første gang, viste Hviding stor styrke på kontrastød. Men selv om Skjern var advaret mod det til anden kamp, så var det netop kontrastød, som Hviding scorede på til både 1-0 efter ti minutter og 2-0 efter 52 minutter.

- Men det var ikke efter spil og chancer, vi var bagud. Vi sad nemlig på langt det meste af spillet. Og vi skulle da også have scoret i første halvleg. Den største chance fik Kristian Knak, men målmanden reddede med en fodparade, fortalte Skjerns træner John Pagaard.

Han skiftede tre mand i pausen for at kunne holde trykket på Hviding. Derfor var det en streg i regningen, at det blev 2-0.

- Så troede Hviding, at de ville vinde. De trak sig længere tilbage, og det gjorde, vi fik endnu mere spilovertag. Og endelig fik vi så gang i scoringerne, fortalte John Pagaard.

Det blev 2-1 ved Jonas Fowle, der kunne udnytte Nicolai Bro Iversens flade indlæg fra baglinjen. Lidt senere løb Nicolai Bro Iversen fra forsvaret på en stikning fra Jakob Ørbæk Juel-Nielsen, der også lagde op til målet til 3-2, hvor Martin Pagaard løb fra forsvaret frem til scoring.

- Ved 2-2 brændte vi store chancer ved Kasper Chopart. Efter 3-2 havde vi også chancer. Men det fik Hviding også på et par kontraløb, da de vågnede lidt op igen. men vores målmand Niclas Stefansen havde igen gode redninger, og han var vores bedste mand i dag. En god sejr. De andre resultater betyder dog, at tingene virkelig skal flaske sig, og vi skal selv vinde de to sidste kampe, hvis vi skal nå andenpladsen, sagde John Pagaard, der havde stor ros til de tre indskiftede spillere.

Serie 2 pulje 21

Skjern GF-Hviding 3-2

Mål: 10. minut: 0-1. 52. minut: 0-2. 67. minut: 1-2 ved Jonas Fowle. 74. minut: 2-2 ved Nicolai Bro Iversen. 78. minut: 3-2 ved Martin Pagaard. Ingen udvisninger eller advarsler. Skjern skiftede Nicolai Bro Iversen, Jakob Ørbæk Juel-Nielsen og Jens Chr. Sørensen ind i pausen for Kristian Knak, Anton Lauridsen og Erik Rønne Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Tjener fra Kommandobroen vinder legat

Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce