Annonce
Skjern

Skjern Garden har fået en ny fane

Skjern Garden modtog forleden en ny fane fra Danmarkssamfundet. Fanen blev overrakt og indviet ved en ceremoni i Fredsskoven. PR foto
Skjern Gardens mangeårige bestyrelsesmedlem, Ole Høgfeldt Thomsen, har fået Landsgardeforeningens fortjenstmedalje.

Skjern: Skjern Garden modtog forleden en ny fane fra Danmarkssamfundet. Fanen blev overrakt og indviet ved en ceremoni i Fredsskoven i forbindelse med Skjern Festuge.

Til at bistå faneindvielsen slog formand for kultur og fritid i Ringkøbing-Skjern Kommune, Erik Viborg. Derefter slog repræsentanten fra Danmarkssamfundet et søm i til glæde og ære for fædrelandet. Det sidste søm slog formanden for Skjern Garden Britta Dalager i til glæde og ære for Skjern Garden. Samtidig gav hun løfte om, at fanen vil blive brugt både ved festlige stunder og alvorlige lejligheder.

Annonce

En overraskelse

Efter faneoverrækkelsen havde garden en overraskelse til Skjern Gardens mangeårige bestyrelsesmedlem, Ole Høgfeldt Thomsen. Han fik overrakt Landsgarderforeningens fortjenstmedalje. Han fik medaljen som tak for sit store virke i garden, hvor han har ledet forælder- støtteforeningen de seneste 10 år. Han er med i tur-udvalget, der tager med garderne på ture, træningsweekender og ved arrangementer. Ole er meget praktisk anlagt, så han står for vedligehold af garderlokalet og inventaret. Det er Oles fortjeneste, at Skjern Garden har en indtægt for flaghejsningen i Skjern. Han har kontakten til kommunen og Handelsstandsforeningen, der bestiller flaghejsningen. Han sørger for at få stillet 120 flagstænger op og tager dem ned igen samt koordinerer opsætningen af flagene med Skjern Gardens frivillige.

Ole Høgfeldt Thomsen fik overrakt medaljen af bestyrelsen tidligere formand, Tonny Kjærsgaard Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce