Skjern

Skjern får igen tøjbutik til ’plussize-girls’

Efter at tøjbutikken Solo gik konkurs, har butikschef Linda Bjerg overvejet at starte op som selvstændig. Det gør hun nu med tøjbutikken Roseann, der sælger tøj til kvinder i størrelse 42-56. Arkivfoto: Mads Dalegaard.
Indenfor nær fremtiden slår tøjbutikken Roseann dørene op på Østergade 13 i Skjern. Butikken kommer til at sælge kvindetøj i størrelse 42-56.

Skjern: Der gik et sug gennem de handlende i ”plus-size-girl”-segmentet, da nyheden om konkursen af tøjbutikken Solo blev meldt ud i slutningen af marts.

På Facebook gav flere udtryk for ærgrelse over, at butikken lukker og opfordrede ved samme postgang butikschef i Solo, Linda Bjerg, til at starte sin egen butik op i stedet for.

- Det var vildt. Når man læser sådan noget, så bliver man både rørt og glad. Så er man slet ikke i tvivl om, at det er det rigtige, vi gør. Det har der ellers været meget af før, for der er meget arbejde i at starte op, siger Linda Bjerg og forklarer, at hun var blevet spurgt for tre år siden, da Solo kom til Skjern, om hun kunne tænke sig at starte en butik op selv.

- Men det var jeg ikke klar til dengang. Da Solo så gik konkurs i marts, kunne vi se, at der blev en mangel på tøj til store piger. Vi er jo mange herude, der har lidt ekstra på sidebenene, og det er ikke alle steder, man kan få noget tøj, hvis man er lidt rund i det. Så jeg er slet ikke i tvivl om, at der er basis for det her, siger hun.

Derfor kan hun og kompagnonen Marianne Koed Enemark indenfor nær fremtid lade dørene slå op til tøjbutikken Roseann på Østergade 13 i Skjern, som vil sælge kvindetøj i størrelse 42-56.

Butikken har en aftale med en tidligere butikschef i Solo i Grindsted, som også starter en tøjbutik op ved navn Roseann i Grindsted.

- Det skal gøre os stærkere i forhold til indkøb, siger Linda Bjerg.

- Men det bliver mig, der skal være der i dagligdagen. Marianne har egentlig bare skudt penge i butikken, siger Linda Bjerg.

Dermed kommer hun til at stå for tøjindkøbet til butikken, og det er noget, hun glæder sig til.

- Jeg kender mine kunder og elsker at betjene dem, og det med at kunne købe ind efter, hvad man ved, kunderne vil have, det kan jeg nu. Så kunderne kan godt glæde sig til, at vi får nogle fede mærker, siger hun.

Selve åbningsdatoen for Roseann er endnu uvis. I første omgang skal man have solgt ud af varelageret fra Solo-butikken.

- Så på mandag starter vi med ophørsudsalg i Solo med 70 procent på hele butikken, siger Linda Bjerg.

0/0
Annonce
Skjern For abonnenter

Præsten Emmanuel flygtede fra buddhistiske Myanmar til Skjern: Nu skaber han et børnehjem i hjemlandet

Annonce
Annonce
112

To unge blev dømt for våbentyverier

Skjern

Heksen er på vej til sankthans på Skjern Å Camping

Skjern

Michelle Birkballe spiller i Fredskoven i Skjern

Skjern

35 personer gennemførte del af lederuddannelse på Innovest

Skjern For abonnenter

Prisbelønnede stjernearkitekter stod bag Skjern Rådhus

Skjern For abonnenter

Skjerns Mr. Frivillig: Andres glæde er belønning nok for mig

Skjern

Amagerskolen gør det igen: Eleverne har fået endnu et løft i karaktererne

Skjern

Til hverdag er han frisør i Skjern: I fritiden handler Kassem med eksklusive tæpper fra Iran

112

Femårig pige blev bidt af to løse hunde