Annonce
Skjern Håndbold

Skjern mistede sejren få sekunder før tid: Genlæs livebloggen her

35, 36 og 29 mål har GOG scoret i denne ligasæson. Derfor får Robin Haug og hans målmandskollega Svend Rughave sandsynligvis en stor opgave for i Skjern-målet. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

SKJERN: Først blev Skjern Håndbold spillet ud af hallen i sæsonpremieren, så kom de godt fra start mod Skanderborg, men blev tromlet til sidst, og mod det formodede bundhold fra Fredericia lykkedes et så for Skjern Håndbold i tredje forsøg at få sæsonens første ligasejr. Og bagefter tog man så revanche i pokalturneringen mod SønderjyskE, der ellers vandt ligapremieren over Skjern med 10 mål.

Det har altså været en blandet sæsonstart for vestjyderne, og pointhøsten i ligaen på to ud af seks mulige har allerede sendt Skjern et stykke bagud i topstriden. For efter tre eller fire kampe har seks ligahold tilspillet sig seks point. Derfor kan Skjern blive tvunget til en sejr mod GOG ,hvis Skjern vil holde kontakten til topfeltet.

GOG har gjort rent bord i de første tre ligakampe,  og et Skjern-nederlag lørdag vil derfor betyde en afstand på seks point op til ligatoppen.

Der venter med andre ord en hård test for Skjern i Skjern Bank Arena. Og kampen bliver en indikation af, hvor Skjern står, inden man tirsdag tager imod storholdet Montpellier Handball.

Herunder kan du følge Dagbladets opdateringer fra opgøret mellem Skjern og GOG:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Annonce