Annonce
Skjern

Skjern Dykkerklub har indgået sponsoraftale med energiselskabet OK

Skjern Dykkerklub har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK. Det betyder, at bilister kan være med til at støtte klubben via deres benzinindkøb hos OK. Privatfoto
Annonce

Skjern: En aftale med energiselskabet OK betyder, at bilister nu kan støtte Skjern Dykkerklub ved at benytte et benzinkort hos OK tilknyttet sponsoraftalen med klubben. Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte dykkerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

- Det er med til at sikre, at vi kan blive ved med at være aktive i klubben og lave sociale arrangementer sammen. Fællesskab er noget, vi prioriterer meget højt, siger formand Anders Boserup Kristensen i en pressemeddelelse.

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Skjern Dykkerklubs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce