Annonce
Ringkøbing-Skjern

Skjern Bibliotek byder på kinderæg

Titlen på arrangementerne er "Ud at gå med litteratur". gåtur ad "Den Grønne Korridor" i Skjern. Pressebillede
Et helt nyt koncept ser dagens lys i Skjern, hvor gåtur, litteratur og samtale blandes til fælles bedste.
Annonce

SKJERN: Ligesom i et kinderæg byder biblioteket i Skjern i den kommende tid på to arrangementer, der begge indeholder motion, litteratur og en god samtale.

Titlen på arrangementerne er "Ud at gå med litteratur". gåtur ad "Den Grønne Korridor" i Skjern.

Deltagerne mødes på Skjern Bibliotek, hvor bibliotekaren læser dagens novelle op. Novellen skal danne udgangspunkt for samtalen på gåturen. Dernæst går deltagerne en fælles tur på en god halv time i den friske luft, hvor man to og to snakker om stort og småt, der relaterer sig til novellen. Undervejs byttes gå-makker og samtalepartner et par gange.

- Man kan sige, at vi har flyttet læsekredsen udenfor. Her gælder det ikke om at have læst en masse på forhånd men blot om at tale om teksten og hvilke tanker den sætter i gang, hedder det i en pressemeddelse fra biblioteket.


Man kan sige, at vi har flyttet læsekredsen udenfor.

Skjern Bibliotek


Man kan sagtens komme alene, men man kan måske også lokke sin ven/veninde, kollega eller nabo med. Vi sørger for at alle har én at følges med og snakke med. Hvis samtalen lige skal i gang har vi også forberedt et par spørgsmål, man kan lade sig inspirere af.

Arrangementet varer halvanden time og gåturen tager i alt ca. 35 minutter.  Er interesseret kan man se mere på riskbib.dk. Hvor man også kan bestille billet.

De to arrangementer holdes uafhængigt af hinanden, så man kan vælge den dato der passer en bedst. Men man er også velkommen til at deltage begge gange, da det er forskellige noveller, der læses op. Gåturene finder sted tirsdag 1. september kl. 16.30 og Torsdag 10. september kl. 16.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce