Annonce
Skjern

Skjern Banks nye underdirektør findes måske internt

Skjern Banks formand, Hans Ladekjær Jeppesen, skal nu sammen med et udvalg i gang med at finde den fremtidige løsning på underdirektørposten i Skjern Bank. Arkivfoto: Morten Stricker.
Annonce

SKJERN: Hvis man venter på at se et jobopslag for en underdirektør til Skjern Bank, kommer man måske til at vente forgæves. Det kan nemlig være, at banken vælger en intern rokade.

Intet er besluttet endnu, men i den kommende uge skal der være et møde i et udvalg, som skal se på den fremtidige ledelse af Skjern Bank, efter at Carsten Allerslev pludselig blev fyret som underdirektør for cirka tre uger siden. Bankens formand Hans Ladekjær Jeppesen siger, at det ikke er presserende for Skjern Bank at finde en afløser for Carsten Allerslev, og at der er mange forskellige muligheder for at besætte posten.

- Vi skal tænke os godt om og ikke fare ud. Det er vigtigt, at vi bruger tid på at finde den rette person, i stedet for at skulle ud og lave noget om bagefter, for det koster også penge for banken, siger Hans Ladekjær Jeppesen.

Omvendt er det også vigtig for ham, at der kommer en afklaring, både af hensyn til medarbejdere, men også af hensyn til bankens kunder og samarbejdspartnere.

Carsten Allerslev var gennem 12 år underdirektør i Skjern Bank, og var af mange udset til at være kronprins efter direktør Per Munck. Hans ambition var også at overtage posten, når Per Munck, der nu er 65 år, senest går på pension som 70-årig. Han bad derfor bankens bestyrelse om en afklaring, og bestyrelsen valgte, at han ikke var den rette arvtager til stillingen, da han ikke havde den ønskede profil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Kræmmer-Winnie er tilfreds med politi-undskyldning: Men hun forstår stadig ikke, at markedet skulle lukkes

Annonce