Annonce
Håndbold

Skjern 2 tabte nøglekamp

Tandri Mar Konradsson fik en kamp på andetholdet efter en skade, og han blev Skjerns topscorer med otte mål i den tabte bundkamp mod AGF 2. Arkivfoto: Morten Stricker
Med et nederlag på 24-21 hjemme mod AGF 2 kom Skjern Håndbolds andethold i større problemer i bunden af 2. division.

Skjern: Skjern Håndbold 2 havde i et godt stykke tid kaldt kampen hjemme mod AGF 2 for en nøglekamp i bunden af 2. division, og Skjerns træner Allan Jørgensen regnede med, at en sejr til Skjern ville redde dem fri af nedrykning.

Nu venter et helt anderledes regnestykke. AGF 2 vandt nemlig 24-21.

- Men det er ikke forbi endnu. Vi skal nok slå Faaborg i vores sidste kamp, sagde en skuffet Allan Jørgensen.

Skuffet over resultatet, skuffet over sit holds spil, og skuffet over kampens to dommere.

- De var pinligt ringe, og det er utroligt, de skulle dømme deres første kamp i 2. division, når kampen var så vigtig for begge hold, fortsatte Allan Jørgensen.

Han havde ret i, at det var et skidt resultat. Som situationen er lige nu, ligger Kolding Håndboldklub sidst med ni point og med tre kampe tilbage. Næstsidst ligger Skjern 2 med ti point og en enkelt kamp tilbage. Tredjesidst ligger AGF 2 også med ti point og to kampe tilbage, og de er bedre end Skjern indbyrdes. Kolding og AGF skal mødes.

Begge hold spillede vildt hurtigt fra start. Også for hurtigt, for der var mange afbrændere og tekniske fejl. Det så dog ok ude for Skjern, da de midt i første halvleg bragte sig foran 8-6. Så fulgte en sølle periode uden tacklinger, uden redninger og uden scoringer til hjemmeholdet, der kom bagud 12-8. Skjern fik dog rettet op på tingene, så ved pausen var stillingen 14-14.

Efter en overivrig start på anden halvleg var det AGF, der først fik styr på tingene. Gæsterne gik fra 17-16 til 21-16. Skjern forsøgte at kæmpe sig tilbage anført af Tandri Mar Konradsson, men det var ikke nok. Generelt blev der brændt for meget og lavet for mange fejl, og defensiven var ikke god nok. Så skulle det gå galt.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-AGF 2 21-24 (14-14)

Målscorere Skjern Håndbold 2: Tandri Mar Konradsson 8, Mathias Gliese 5, Nicolai Nielsen 3, Jeppe Anneberg 2, Daniel Semandi 2 og Mathias Tang 1. Straffekast: Skjern ingen, AGF 3 (3 mål). Udvisninger: Skjern to, AGF tre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce