Håndbold

Skjern 2 tabte nøglekamp

Tandri Mar Konradsson fik en kamp på andetholdet efter en skade, og han blev Skjerns topscorer med otte mål i den tabte bundkamp mod AGF 2. Arkivfoto: Morten Stricker
Med et nederlag på 24-21 hjemme mod AGF 2 kom Skjern Håndbolds andethold i større problemer i bunden af 2. division.

Skjern: Skjern Håndbold 2 havde i et godt stykke tid kaldt kampen hjemme mod AGF 2 for en nøglekamp i bunden af 2. division, og Skjerns træner Allan Jørgensen regnede med, at en sejr til Skjern ville redde dem fri af nedrykning.

Nu venter et helt anderledes regnestykke. AGF 2 vandt nemlig 24-21.

- Men det er ikke forbi endnu. Vi skal nok slå Faaborg i vores sidste kamp, sagde en skuffet Allan Jørgensen.

Skuffet over resultatet, skuffet over sit holds spil, og skuffet over kampens to dommere.

- De var pinligt ringe, og det er utroligt, de skulle dømme deres første kamp i 2. division, når kampen var så vigtig for begge hold, fortsatte Allan Jørgensen.

Han havde ret i, at det var et skidt resultat. Som situationen er lige nu, ligger Kolding Håndboldklub sidst med ni point og med tre kampe tilbage. Næstsidst ligger Skjern 2 med ti point og en enkelt kamp tilbage. Tredjesidst ligger AGF 2 også med ti point og to kampe tilbage, og de er bedre end Skjern indbyrdes. Kolding og AGF skal mødes.

Begge hold spillede vildt hurtigt fra start. Også for hurtigt, for der var mange afbrændere og tekniske fejl. Det så dog ok ude for Skjern, da de midt i første halvleg bragte sig foran 8-6. Så fulgte en sølle periode uden tacklinger, uden redninger og uden scoringer til hjemmeholdet, der kom bagud 12-8. Skjern fik dog rettet op på tingene, så ved pausen var stillingen 14-14.

Efter en overivrig start på anden halvleg var det AGF, der først fik styr på tingene. Gæsterne gik fra 17-16 til 21-16. Skjern forsøgte at kæmpe sig tilbage anført af Tandri Mar Konradsson, men det var ikke nok. Generelt blev der brændt for meget og lavet for mange fejl, og defensiven var ikke god nok. Så skulle det gå galt.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-AGF 2 21-24 (14-14)

Målscorere Skjern Håndbold 2: Tandri Mar Konradsson 8, Mathias Gliese 5, Nicolai Nielsen 3, Jeppe Anneberg 2, Daniel Semandi 2 og Mathias Tang 1. Straffekast: Skjern ingen, AGF 3 (3 mål). Udvisninger: Skjern to, AGF tre.

0/0
Annonce
Tarm For abonnenter

Fra Holland til Tarm: Fiskesø var Willem og Jannies store drøm

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Kæmpe fremgang i Brugsen i Hemmet: Der er ansat mere personale for at følge med

Hvide Sande

Blandt legeland, bowling og spillemaskiner: - Fantastisk med sådan et sted til dårligt vejr

Ringkøbing IF For abonnenter

RIF jagtede to angribere – nu ser det svært ud: Realistisk set tror jeg ikke på det, siger sportschef

Erhverv

21-årige Benjamin har åbnet sin egen webshop: Det kunne jeg gøre bedre

Vestjylland For abonnenter

Turister holder købmænd i live

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

Mindeord

Mindeord: Michael bevarede humøret og det positive syn på livet

Vestjylland For abonnenter

Ormefiskeriet i Varde Å vil formentlig blive begrænset

112

Badegæst i nød reddet op af havet

Hvide Sande

Fanø har taget principiel kamp: Nu fjernes forlist Hvide Sande-kutter i 11. time

Annonce