Annonce
Skjern

Skjern Å Y's Men's klub er i gang med det nye klubår

Fra venstre er det præsident Johannes W. Jakobsen, sekretær Laila Frandsen, vicepræsident Eske Villadsen og skatmester Henny Kongensholm. Pressebillede
Annonce

Skjern: På grund af Corona blev Skjern Å Y's Men's klub generalforsamling i april udsat til sidst i august, hvor nåleoverdragelsen til det nye præsidium blev foretaget.

Udadtil repræsenteres klubben nu af Johannes W. Jakobsen som præsident, Eske Villadsen som vicepræsident, Henny Kongensholm som skatmester og Laila Frandsen som sekretær.

Trods Corona har clubben tjent penge ved salg af tidlige kartofler, så der er midler til uddeling til region Danmarks projekter og til lokale, der søger.

I det forgangne klubår har man støttet lokalt: Soldaterhjemmet I Borris, Wonderful Days, Holmsborg bibelcamping, Værestedet, Cirklen, Finderup efterskole og Rk. Mølle spejdere. Desuden har vi støttet Regionens projekter.

I klubåret 20/21 har regionen fem projekter, hvoraf et af dem er dansk i form af støtte til Kirkens Korshær, der har et projekt "Udflugter og udvikling". Det er rent praktisk 24 udflugter med 1200 udsatte og fattige børn, unge og forældre. På disse udflugter udvikles familiekompetencer og opbygges netværk.

Klublivet er næsten normalt igen med diverse forholdsregler. Først i oktober drager nogle af klubmedlemmerne til Roslev for at plukke æbler.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Behandlingshjemmet Schuberts Minde lukker: Forstander har sagt op - medarbejdere afskediges

Ringkøbing-Skjern

Mange nye smittede er unge og folk fra Skjern-kanten: Stigende smittetal får borgmester til at reagere

Annonce