Annonce
Vestjylland

Mange lystfiskere vil med på havet: Skipper har fyldt på alle ture

Fiskerne fik en god fangst med hjem. Foto: Morten Stricker
Annonce

Thyborøn: Der er stor interesse blandt lystfiskerne for at komme på havet.

Det kan man mærke hos Emma-Line Grej i Thyborøn, der ud over at sælge fiskeudstyr også står for at arrangere fisketure på Nordsøen.

Indehaver Per Jensen kom onsdag eftermiddag hjem fra et tre-dages togt. Torsdag morgen stævnede han ud på en tur, der varede i alt 13 timer, og få timer efter han var kommet i land, kunne han igen stævne ud med kutteren M/S Bodil til en ny tur, der skulle vare to dage.

- Der er fyldt på hver eneste tur, vi har. De fleste af dem, vi har med, er gengangere, men der er også nybegyndere med en gang i mellem, siger Per Jensen.

- Jeg tror, at der i år har været endnu mere interesse for at komme med ud at fiske. Lystfiskerne kan ikke komme ud at rejse eller fiske i udlandet, og derfor tager de herop for at fiske i stedet. De vil gerne ud for at fange nogle fisk, siger Per Jensen.

Lige som store dele af det øvrige samfund har han også været ramt af coronakrisen, som betød, at han ikke kunne stævne ud på vandet i omkring tre måneder.

Fra begyndelsen af juni har der igen været gang i lystfiskeriet fra M/S Bodil.

- Det var træls, at vi skulle ligge stille i de tre måneder, for det er normalt de bedste måneder på året for os. Men det tegner til at blive en god sommer, for der er fyldt op på alle ture, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Skuespillere nyder at filme i Hvide Sande: 'Vi er bare så glade for, at det gode vejr er kommet'

Annonce