Annonce
Hvide Sande

Skilt er stjålet fra kunstneres havnebolig

Det er det hvide skilt til venstre for indgangsdøren, der er blevet stjålet fra Kunstnerboligen Art 56 i Hvide Sande. Billedet her blev taget i sommeren sidste år, da billedhugger Bodil Arbjerg Lundby havde midlertidig adresse på Tyskerhavnen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Et skilt, der byder velkommen til Kunstnerboligen Art 56 på Tyskerhavnen i Hvide Sande, er forsvundet.

Hvide Sande: Der må være et menneske - eller måske to - der keder sig bravt i Hvide Sande.

I mandags kunne vi fortælle, at der var blevet stjålet en mindesten fra et gravsted i byen. Nu er den også gal på Tyskerhavnen, hvor der er blevet fjernet et skilt, der byder folk inden for i Kunstnerboligen Art 56:

- Man kan gang på gang undre sig over, at folk ikke kan kende forskel på dit og mit. Enten Langfredag eller påskelørdag har nogle bestemt sig for, at det var et rigtig fint skilt, der sad på Kunstnerboligen og har valgt at skrue det af og tage det med sig, siger Lei Iben Raunow Andersen, der er destinationsmanager i Holmsland Klit Turistforening.

Det har været muligt at fastsætte gerningstidspunktet ret præcist ud fra fotos taget af kunstnere, der har haft ophold i Kunstnerboligen på det seneste.

- Vi kunne selvfølgelig godt tænke os at få skiltet tilbage, så hvis nogle ramler ind i det, så kan det afleveres helt anonymt på Nørregade 2B i Hvide Sande, tilføjer Lei Iben Raunow Andersen.

Hvis skiltet, der var skruet fast på træhuset på Tyskerhavnen, ikke dukker op, vil Holmsland Klit Turistforening få fremstillet et nyt skilt.

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];