Annonce
Navne

SkiGroup udvider bestyrelsen for at blive skarpere digitalt

Astrid Haug er kommet med i bestyrelsen for SkiGroup. Pressefoto
Det nye bestyrelsesmedlem er Astrid Haug. Hun driver virksomheden Astrid Haug Bureau, hvor hun rådgiver virksomheder og organisationer i digital strategi og sociale medier.
Annonce

Ringkøbing: - Det er med stor fornøjelse, at jeg kan byde Astrid Haug velkommen i vores bestyrelse. Astrid skal blandt andet hjælpe os med at blive endnu skarpere på, hvordan vi skaber det bedst mulige møde med vores gæster - fra den første kontakt på hjemmesiden eller vores sociale medier, til de er trygt hjemme fra rejsen igen, skriver bestyrelsesformand for SkiGroup, Lars Hjarnø Nielsen i en pressemeddelse.

- Covid19 har været en hård omgang for rejsebranchen, men vi skal samtidig se fremad. Det gør vi ved at fokusere endnu mere på den gode oplevelse for vores gæster, og her skal yderligere digitalisering hjælpe os med at skabe en mere personaliseret kommunikation, skriver Lars Hjarnø Nielsen.

Om sin nye bestyrelsesopgave siger Astrid Haug:

- Jeg ser frem til at arbejde med SkiGroup, der har en solid historik og gode værdier. Det har været et svært år at drive rejsebureau i, men det er også en unik mulighed for at komme tilbage på en endnu højere klinge og udforske nye løsninger. Det glæder jeg mig til at blive en del af.

Annonce

Aktiv i flere bestyrelser

Astrid Haug har egen virksomhed, Astrid Haug Bureau, hvor hun rådgiver virksomheder og organisationer i digital strategi og sociale medier. Hun har tidligere arbejdet som særlig rådgiver og community manager i blandt andet Kulturministeriet, Københavns Kommune og på Berlingske.

Hun er aktiv i en række bestyrelser og advisory boards, heriblandt Unicef, Nørrebro Teater, LTP Group, Veras Vintage, Goodwings og Symbion A/S.


Det har været et svært år at drive rejsebureau i, men det er også en unik mulighed for at komme tilbage på en endnu højere klinge og udforske nye løsninger. Det glæder jeg mig til at blive en del af.

Astrid Haug, bestyrelsesmedlem i SkiGroup


Hun har desuden udgivet flere bøger om digitalisering og optræder ofte som digital ekspert på DR, TV2 og i dagspressen.

Annonce

Censor på universitet

Astrid Haug er 42 år, bor i København med sin mand, redaktør Oliver Stilling, og deres tre børn.

Hun er uddannet cand.mag. i medievidenskab fra Aarhus Universitet, hvor hun i dag er tilknyttet som ekstern censor.

Bestyrelsen består foruden formand Lars Hjarnø Nielsen af Mette Engelund Mark Nielsen, Peter Nordgaard Hansen, Peter Christian Bühlmann Jensen og Anne-Marie Hertz.

Ski Group

SkiGroup A/S er koncernen bag rejsebureauerne Højmark Rejser, OnlineSki, Vinterly Skirejser og Lion Alpin. Koncernen har hovedkontor i Ringkøbing, men også salgskontorer i Göteborg, Zug i Schweiz og St. Johann i Østrig. Gennem koncernen driver man også 11 hoteller i Østrig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bent giver butiksruderne en gratis omgang: Vi har ikke været så hårdt ramt af coronanedlukningen som de handlende

Skjern

Skjern får sin egen tv-kanal: Underholdningsshow, natur, kultur og butikker skal fylde sendefladen

Skjern For abonnenter

Vestjylland skulle være Henris ferieflirt: Nu er han Skjern-mand og starter en lokal tv-kanal

Ringkøbing

Byens ældste dametøjsbutik er klar efter corona-pause: Nu håber vi bare, at folk ikke har brugt alle deres penge på nettet

Annonce