Annonce
Hvide Sande

20 meter høj hal taget i brug: Plads til nye kunder - og måske flere ansatte

Det er skønt at arbejde under en blå himmel i sommerhalvåret, men når kulden og mørket trænger sig på, er det rart at få tag over hovedet. Det har de ansatte på Hvide Sande Shipyard nu i stigende grad. Arkivfoto: John Randeris
Hos Hvide Sande Shipyard er en ny, 20 meter høj værftshal netop taget i brug, og det skal gerne føre til flere ordrer på virksomheden.
Annonce

Hvide Sande: Det er noget af en hal, der henover det seneste halve års tid er skudt op på havnen i Hvide Sande: 46 meter lang, 21 meter bred og 20 meter høj.

- Det opfylder fuldt ud vores forventninger, siger administrerende direktør på Hvide Sande Shipyard, Carl Erik Kristensen, om nybyggeriet.

Investeringen skal ses i lyset af en kraftigt stigende efterspørgsel på indendørsfaciliteter til de stadigt større skibe i de nordeuropæiske farvande.

- Det betyder, at vi særligt her i vinterhalvåret nu har mulighed for at tiltrække flere kunder, som godt vil sejle et pænt stykke vej for at komme til vores værft. Og at vi kan garantere, at vi kan afslutte opgaven til den aftalte tid, tilføjer Carl Erik Kristensen.

I den sammenhæng uddyber han, at eksempelvis løsning af svejseopgaver ikke længere afhænger af blæst og regn, og ligeledes kan frostvejr ikke sætter en stopper for malearbejde.

De optimerede forhold gavner også vindindustrien, der hurtigere og mere effektivt kan få såkaldte crewbåde tilbage på søen efter afsluttet service eller reparation.

Sådan ser den nye værftshal i Hvide Sande ud i skitseform. Illustration: Hvide Sande Shipyard
Annonce

Håb om flere ansatte

Byggeriet af den nye værftshal afspejler en strategi om kontinuerlig vækst hos Hvide Sande Shipyard, hvor nyansættelser kan komme på tale:

- Ja, det håber jeg da, siger Carl Erik Kristensen, der glæder sig over, at der nu kan tilbydes forbedrede arbejdsforhold for de ansatte på værftet.

- Først af alt skal det her byggeri være med til at fastholde og tiltrække nye medarbejdere. Det er en klar fordel, at vi nu kan tilbyde, at den form for arbejde kan udføres indendørs - i et ordentligt lys og i læ for vind og vejr. Det er tilfredsstillende at kunne lave sit arbejde under ordnede forhold. Vi er glade for, at vores medarbejdere og de besætninger, der ønsker at deltage i opgaverne, har fået et endnu bedre arbejdsmiljø uden kulde, blæst og regn, tilføjer den administrerende direktør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Diakoni: Rækkefølgen er afgørende

Ringkøbing-Skjern

Solpark-ønsker vil kræve 2034 hektar for at kunne gå i opfyldelse: Nye projekter er strømmet ind i august

Annonce