Annonce
Læserbrev

Skandale på skandale: Lad os nu få sandheden om højspændingsledningen

Læserbrev: Hvordan skal befolkningen blive ved med at have tillid til systemet? Hvad er det for løgnagtige tilstande, vi er på vej imod?

Hvor mange godt betalte uvildige rapporter, betalt af borgerne, er blevet rettet til i tidens løb?

Der findes næsten ikke ord for sådanne bevidste handlinger, som det er at bede om at få rettet en uvildig rapport til det, man selv ønsker, og dernæst bede de, der stod for rapporten, om ikke at udtale sig. Er det sådanne vildledende udtalelser fra embedsmænd, som er skyld i blandet andet disse fadæser?

For mange år tilbage købte forsvaret et par førerløse fly, hvoraf man kun fik det ene i luften ganske kort tid.

De nye kampfly som larmer for meget.

Vi har set sygehuse, som er bygget så højt, at man ikke havde råd til at indrette dem, hvorefter de øverste etager stod tomme.

IC4-tog, som ikke kan køre.

Århus Letbane, som ikke kan køre, når DMI varsler mulighed for frost.

Viking Link til sort, CO2-fyldt kulstrøm fra Tyskland til England.

400kw-masteskoven på langs af Jylland.

It-systemer, som ikke virker efter hensigten.

Og meget mere.

Udbytteskat i milliardklassen, som blev vældig dokumenteret af Kontant, men selv om de stod med en kopi af den fortrolige aftale, ville Skats ansvarlige ledelse ikke forholde sig til det, de selv havde skrevet.

Sådanne mennesker, som ikke vil stå ved det, de de selv har skrevet, skal ikke bare fyres, nej, de skal sparkes ud uden forgyldt håndtryk.

Det samme gælder Energinets ledelse, som bevidst har bedt om at få rettet en uvildig rapport til det, man selv ønsker, der skulle stå, og dernæst bede de, der stod for rapporten, om ikke at udtale sig.

Borgmestre og politikere - få nu fat i energiministeren og få ham til at fortælle sandheden om 400kw-ledningen. Det kan kun gå for langsomt.

Annonce
Visualisering: Bystrup Arkitekter samt Rambøll
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce